Snelle en correcte service

Snel en eenvoudig kunnen bestellen. Correct en snel geleverd.

Perfecte service !

Hebben de levering uitgevoerd zoals afgesproken. Verpakking was netjes en goederen stemde overeen met beschrijving. Vriendelijke chauffeur.

Goede kwaliteit en goede en snelle service

Goede kwaliteit en goede en snelle service

Vlot verlopen

Kleine bestelling, ging vlot en snel verzonden.

Levering pas na 40 dagen

Helaas niet tevreden over de service. Online bestelling geplaatst ( stond voorradig aangegeven). Pas na 40 dagen pakketje ontvangen. De werken waren dan uiteraard al lang uitgevoerd en de bestelling overbodig. Op de vraag of ik dit retour kan sturen kreeg ik het antwoord dat de 30 dagen retourrecht verstreken waren. Deze was inderdaad verstreken. Helaas zijn ze strikt in hun retour datum maar niet in hun leveringsdatum.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

zeer positief

Goede beschrijving van de onderdelen zodat bestellen gemakkelijk word.

positief

Positief zeer snelle en accurate levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Er was een klein defect aan een van de ventielen die ik besteld had. Na melding werd onmiddellijk een nieuw opgestuurd. Dat aprecieer ik.

Alles top

Vlugge service Goed verpakt alles in orde

ruime keuze aan goede prijzen en snelle correcte levering

ruime keuze aan goede prijzen en snelle correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Degelijke en goed ogende vloerroosters

Wij hebben oude bestaande vloerroosters vervangen door roosters uit de ventilatieshop. Je vindt ze bijna nergens meer maar hier heb ik al mijn maten gevonden. Ze zijn degelijk, ogen goed en passen i zeer oude gaten en bijgevolg andere afmetingen dan vandaag de dag.

Iets te weinig ...

Bij de levering van mijn wit aluminium ventilatierooster verwachtte ik 4 passende pluggen en 4 passende WITTE vijzen . Niet dus . Jammer .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

super service in no time !!

Was op zoek naar een snelle levering van een degelijk roostertje en heb dit bij jullie gevonden, met een same day delivery zonder extra kost, super gewoon !

Duidelijke web side.

Vlugge levering

Correcte service

Correcte service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles was in orde met een zeer snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Commande de tuyaux pour la ventilation de mon habitation

Excellent revendeur, produits top pour la ventilation avec tubes de 150 et grille de ventilation en inox très jolie. Rapidité de livraison!

Mooor product snelle verzending

Heel mooi degelijk product Goed verpakt en snel verzonden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

big altijd mijn bestelling niet gekregen

Nog altijd mijn bestelling niet gekregen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Vlotte bestelling

Beetje zoekwerk om de juiste onderdelen te vinden maar goeie service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Désolé mais malheureusement je ne comprend pas le néerlandais!

Désolé mais malheureusement je ne comprend pas le néerlandais!

Snelle correcte behandeling

overzichtelijke webshop ,duidelijke omschrijving artikel , scherpe prijzen

zeer overzichtelijke webshop , duidelijke omschrijving van het artikel met afmetingen , scherpe prijzen ,goede kwaliteit producten licht en stevig . Zeer tevreden Aanrader!!

goed goed goed

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.