Top product en snelle levering

Kwalitatief product en snelle levering.

Correct product

groot aanbod

prima, snelle levering en goede duidelijke info op de site

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede info, lage prijs maar je krijgt wat je betaalt

Veel keuze en info, alsook respons op vragen. Maar graag had ik meer kwaliteit gezien: de klep die ik kocht was niet perfect rond (niet door transport, perfect ingepakt), en waarom maken ze die dingen aan exact dezelfde diameter als de buis, zo is dat bijna onmogelijk te monteren. Dus de prijs/kwaliteit klopt wel, graag keuze voor misschien iets betere uitvoeringen?

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte afhandeling. Alles top!!

Aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

rapide au niveau de la libvraison

entre la commande et l'expédition et le colis recu sa été super rapide merci pour votre professionnalisme

correct, keurig en stipt.

Online easy-peasy, ruim assortiment en betaling liep als een fluitje van een cent.

Vlotte service.

Op de overzichtelijke website had ik direct gevonden wat in moest hebben. De levering erna is ook vlot verlopen.

Snelle levering, groot assortiment

Al bijna voor de 10de een bestelling geplaatst bij de Ventilatieshop, zoals elke keer een foutloos traject, wat vooral opvalt is de snelle levering, in mijn geval naar België, top winkel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De afgesproken levertijd werd nagekomen, snelle service

Overzichtelijke website, afspraken werden correct nagekomen.

Klop niet...

'Levertermijn 1 tot 2 werkdagen' na je bestelling en betaling krijg je dan enkele uren later een email (om 1.54u's nachts) dat toestel niet op vooraad is en dat ze zo spoedig mogelijk leveren. Zonder erbij te vermelden hoe lang dit duurt...terwijl hun site blijft vermelden 'levertermijn 1 tot 2 werkdagen' Op mail krijg ik geen reactie en terugbellen na mijn telefoontje om het probleem op te lossen ook niet...

Zoals steeds, een correcte levering. Snel en goed ingepakt. Garantie wordt ook nagekomen zoals beloofd. Zeker een aanrader!

Perfect!

Goed gedaan!

verkeerde stukken geleverd

verkeerde stukken geleverd, geen antwoord op mail. telefonisch verder geholpen maar nog steeds stukken niet kunnen retourneren

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Excellent

Great product and very easy to use.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel, goed verpakt en zoals afgebeeld op de site!

Rond de avond besteld, en de dag nadien al in huis. Degelijk verpakt in bolletjesplastiek met ingesloten retourlabel indien niet ok. Een eerlijke prijs voor dit artikel, is duurden ergens anders.

Super snel

Goed product en snelle levering

Tevreden over het product

Is helemaal oke

Te late levering

De ventilator werd een week later geleverd dan beloofd. Ook op mijn mail kreeg ik geen antwoord. Spijtige service als je ergens op rekent.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

super

vlot en correct

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

alles perfect verlopen

alles is goed verlopen de ventilator is zeer stil en ziet er kwalitatief goed uit.

ventilatie terugslag kleppen,ok

Vlotte betrouwbare leverancier.

Zoals het moet, correct

juiste artikel geleverd volgens beschrijving, snelle levering

Snel en vlot

Snel reactie op vraag , vlot besteld en snel geleverd.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.