Correcte en goede service

Alles beschikbaar, goede prijs en snelle service

Supersnelle levering

Supersnelle levering, mooi binnen de aangegeven tijd.

redelijk tevreden

Snelle levering. Te snel. Ik duid een datum aan voor levering van mijn bestelling. Hier word geen rekening mee gehouden. levering te vroeg. Gevolg, doos staat heel de dag buiten in de regen.

snelle levering, maar levering aan verkeerd huisnummer 17 ipv 17a

snelle levering, maar levering aan verkeerd huisnummer 17 ipv 17a

Alles prima.

Correct bedrijf, snelle afhandeling en levering, aan een mooie prijs.

Zeer correct

Had verkeerde maat besteld werd zonder moeilijk te doen direct omgewisseld

Slechte service

Heel aantal artikelen besteld die online op voorraad stonden. Na de bestelling en betaling ontving ik een email waarin stond dat de meeste artikelen niet tijdig leverbaar waren. Ik had ze binnen een paar dagen nodig dus aangegeven dat ik dan de bestelling van alle niet leverbare artikelen geannuleerd wilde hebben. Dat werd bevestigd maar geld werd niet teruggestort. Daarna na enkele weken ineens een mail met verzendbevestiging waarin een verkeerd adres stond. Ventilatieshop gemaild en die gaven doodleuk aan: de bestelling is al geleverd dus doen we niets meer.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goede levering, correcte afhandeling bij fout

Er was een defect aan eennonderdeel, na een mail werd dit correct vervangen, geen gedoe, eerlijke service. Bedankt

vlotte levering

snel en correct geleverd

en het materiaal is van goede kwaliteit

Snel en correct

Alles ok

Correcte service

Bestelling klopt en de dag na Bestelling geleverd

prima service !!

goede en eenvoudig te begrijpen website, na bestelling te plaatsen snel antwoord via mail en beloofde leverdatum werd gerespecteerd!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Toestel en levering Perfect!!

Toestel (extracteur d'air SDB) werkt prima, 1dag gratis geleverd thuis

Snel geleverd, product zoals verwacht

Snel geleverd, product zoals verwacht

jammer

Wij kochten een Hydro staat van het merk blauberg met afsluitkleppen model 100 H. Bij gebruik was een lamel defect. De hydro werd terug verzonden en twee weken later ontvingen wij een nieuwe. Deze heeft echter één week naar behoren gewerkt, daar na opnieuw één lamel die sluit niet . gr

• Zou u ons aanbevelen? Nee

top .....zoals steeds

zo besteld .. zo geleverd ..

Goede service na verkoop

Steeds goede uitleg gekregen per mail. Misschien zou een chat mogelijkheid in de toekomst ook interessant zijn om sneller te kunnen communiceren .

Snel en efficiënt

Snel en efficiënt

Prima om mee te werken

perfect - vlotte afhandeling bestelling

perfect - vlotte afhandeling bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

overzichtelijke website met een ruime keuze

Eenvoudig en overzichtelijke website en binnen de week geleverd.

Heel tevreden

Uitstekende service heel goede materialen en een vlugge bezorging

besteld geleverd geplaatst,allemaal goed

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.