Tevreden.

Één foutief onderdeel bij levering in de collie maar zeer goed en snel opgelost.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bedankt voor de snelle (volgende dag) levering. Product perfect naar wens. Offerte op maat. Bestelling vlot en correct. Verpakking van levering ook prima.

perfect

Zeer correct

Rapidité de reaction

Ma commande comprenait des pièces qui n étaient pas en stock. En contactant le sav , j ai été livré en deux fois. Le sav a réagit très vite pour m aider. Je les remercie de leur sympathie et de leur réactivité

Snelle levering tegen correcte prijs

Besteld via website. Snelle levering. Spijtig dat 2 dozen van zelfde bestelling op 2 verschillende dagen geleverd werd. Niet echt milieu-vriendelijk op deze manier

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke website, uitgebreid gamma producten, snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestellen en retourneren ging heel vlot

Eerste maal bested. Verkeerde item besteld en geretourneerd. Ging zeer vlot

Snelle levering mooi produkt

Snelle levering mooi product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correcte en snelle levering en goed product

Goed materiaal en snel geleverd

Snel en correcte levering

Snel en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De bestelling is perfect uitgevoerd en de levering ook binnen de gestelde termijn.

Prima en duidelijke webshop

Snelle service , prima prijsverhoudingen

Stille buisventilator besteld, dag erna netjes geleverd voor een aanvaardbare prijs.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte bestelling en snelle levering.

We hebben 5 ventilatieroosters besteld. Deze voldoen aan de beschrijving op de website. Snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Perfect!

Gemakkelijk te bestellen. Goede prijs kwaliteit en zeer snelle correcte levering. Een aanrader!

Goede service, snel bezorgd

De eerste keer dat ik iets besteld heb, maar prima service, snel bezorgd, het product was goed verpakt. Een aanrader

Uitstekende prijs/kwaliteit/service

Steeds grote voorraad en snelle levering

Geleverd zoals beloofd

Ventilator moet nog geplaatst worden

Misverstand snel opgelost

Foutgelopen bestelling snel rechtgezet

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product zoals beschreven, snelle korrekte levering.

Zeer positief

stipt geleverd. Mét zorg. Duidelijke instructies om te plaatsen. Mooi design. Werkt prima.

Prima service.

Correcte prijzen, behandeling en aflevering. Top.

snelle service, goede prijzen

prima website

Tijdig en correcte levering

In orde

Top materiaal

Tijdig ontvangen! En top materiaal.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.