Snelle en vriendelijke levering.

Snelle en vriendelijke levering.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fantastische service en supersnelle levering

De keuze in hun gamma sloot perfect aan aan onze wensen. De levering was in perfecte staat en geleverd volgens waar op hun website aangegeven staat. De kwaliteit van de goederen is zeer goed. Gunter

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer vlotte en correcte levering!

Een aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekende service en veel vlugger geleverd als voorzien Top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Good price, fast and precise delivery

Google led me to Ventilatieshop.be. The price was reasonable, I ordered a couple of more pieces and thus paid no transportation cost. I received the items the day after.

Snelle en correcte service !!!

Correcte en snelle service. Top !!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle en correcte service

Goede prijs-kwaliteit. Uitstekende klantenservice bij problemen met transportdienst.

Mooie regenhoeden

Snel en mooi materiaal

heel goed !!!!

Het gevraagde aantal was in orde en het pakketje was goed beveiligd tegen deuken van buitenaf . Ik ben een tevreden klant ;-)

zo als het moet

Gemakkelijke, overzichtelijke site. Goed product

Slechte ervaring met levering

De ontvangen goederen zijn in prima staat en uitgevoerd zoals vermeld op de website. Doch de levering door Post.NL laat te wensen over. Beide bestellingen mocht ik zelf afhalen in een Post.NL-punt en dit telkens op een andere dag. De dagen van levering zijn we steeds thuis geweest en hebben niemand gezien. Wat mij opviel is dat de pakketjes in het afhaalpunt uit mijn gemeente Assenede kwamen en zelfs sommige uit dezelfde straat. Dus tevreden over de goederen maar niet over de levering. Thuislevering is er toch om onnodige verplaatsingen uit de weg te gaan. Vriendelijke groeten, Patrick Lips

goede service

had een defekt toestel gekregen en direkt een ander gekregen

Super service

Ik heb een zeer goede ervaring gehad maandagavond besteld en heb het de dag nadien toegekregen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel de juiste stukken geleverd

Goede website, alles gemakkelijk terug te vinden

Vlotte afhandeling

Gemakkelijke verwerking en snelle afhandeling

correct

2 artikels besteld waarvan 1 in backorder en gevraagd of datgene wat op stock was reeds kon opgestuurd worden en dit is zonder problemen gegaan. Top service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Van bij het bezoek aan de website tot aan de levering alles goed en correct verlopen.

Zie hierboven!

4e bestelling ondertussen, telkens snel geleverd en goed verpakt

4e bestelling ondertussen, telkens snel geleverd en goed verpakt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering van een goed ventilator. Perfect !

Snelle en correcte levering van een goed ventilator. Perfect !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Binnen de dag geleverd en voor retour ook geen probleem.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldige avond service!! Super tevreden!

Geweldige avond service!! Super tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

correcte service met lange reponstijd

Defecte ventilator onder garantie vervangen. Top. Enkel jammer dat er zo traag een reactie kwam op mijn beroep op de garantie via de website.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.