vlot besteld en geleverd

vlot

Super snel

Super snelle levering. Product klopt met de omschrijving, maar nog niet getest.

Perfecte levering

Duidelijke webshop, snelle levering . Voor herhaling vatbaar.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede site ,perfecte en zeer snelle levering

leuk om mee samen te werken

Fantastisch goede service

Vandaag besteld en morgen al pakket voor de deur. Een paar stukken bijbesteld en dezelfde dag nog geleverd! Sneller dan er zelf in de doe-het-zelf-zaak achter te gaan zoeken. Zeer ruim aanbod in materialen. Top service

Supersnelle levering

Duidelijke website

• Zou u ons aanbevelen? Yes

toelichting over producten kan duidelijker

Heb meermaals product moeten bestellen en terugsturen omdat bepaalde technische details (tweedraads / driedaadse aansluiting) niet expliciet heb zien staan.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ventilator aangekocht voor vochtige badkamer. Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Correcte afhandeling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product van goede kwaliteit en onberispelijke service.

Product van goede kwaliteit en onberispelijke service. Ook snelle levering en afhandeling van retouren.

levering stipt geleverd

had badkamerventilatoren besteld. Heel tevreden, degenen die al geplaatst zijn werken prima, het bijgevoegde blad met uitleg voor plaatsing was zeker een hulpje. De 12 V ventilatoren ben ik nog mee bezig, iets "ingewikkelder" met de transfo erbij....

Vlot

Vlot

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heldere site en snelle levering

Keurige site met eigen account en overzicht van je bestellingen. Uitgebreid aanbod, goed afgestemd op gebruikelijke noden. Snelle levering - keurig verpakt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product voldoet volledig aan de verwachting en is supersnel geleverd.

Degelijk product dat aan de verwachting voldoet en conform de beschrijving. Ik heb dit niet in een winkel gevonden maar hier dus wel. Milieuvriendelijke verpakking en supersnelle levering.

Topservice

Kwaliteit van de materialen is zeker in orde. Alles wordt altijd supersnel geleverd. Heb al meerdere bestelling gedaan intussen.

Formitastisch

Snelle levering,

Perfect !

Eerste keer levering ok

• Zou u ons aanbevelen? Yes

uiterst snelle levering en goede en snelle feedback

Eerst even stellen dat ik geen vakman ben Aan de hand van de bijsluiters, die belabberd zijn, kon ik niet uitmaken hoe de toerenvariator moest aangesloten worden aan de buisventilator. Ook op de internetsite van het toestel en de regulator vond ik niet de nodige aanwijzingen. Na een Email aan de firma kreeg in retour een foto die de aansluiting toonde. Met deze informatie kon ik het toestel plaatsen en in werking stellen en de ventilator werkt nu. Een suggestie: betere informatie meesturen bij de initiële verzending.

vlotte levering

was nog niet bekend

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Overzichtelijk site, vlot te bestellen & snelle levering.

Niets op aan te merken, overzichtelijke site waar je snel je lijstje kan mee samenstellen, levering is snel & degelijk verpakt. een aanrader.

correct op alle vlak

nog nooit problemen gehad

Super, klantgericht, snelle reactie

Foute levering werd direct gecorrigeerd. Bij mijn retour pakketten ging het blijkbaar fout want daar hebben jullie slechts 1 pakket van de 2 teruggestuurde aangekregen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geen problemen, alles vlot en super snel geleverd...product conform beschrijving

Perfecte service !!!!!!!!!!!!!!

s'Avonds besteld en de volgende avond al geleverd... Kwaliteitsmateriaal, goed verpakt om 22.50u nog geleverd. Prima service kan niet beter !!!!!!!!!!!!!!!!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima, snelle verwerking en geen problemen bij terugnemen wanneer nodig

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.