Suo

perfect

Snelle en correcte levering item ok zoals beschreven.

Superwinkel

Kwaliteit en snelle service

Alles zoals het hoort

Perfect!

Vooraf de nodige uitleg via email gekregen. Bestelling goed ontvangen.

content!

veel keuze, eenvoudig bestel proces, tijdig geleverd wat ik besteld had.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik had Ventilatieschop.be 50 jaar eerder moeten kennen.

Betreft: producten een zeer uitgebreid gamma, met billijke, normale prijzen. Betreft: hun website deze is overzichtelijk. (zonder veel Engels) De vriendelijkheid en behulpzaamheid bij een telefonisch contact is unic. Ventilatieshop.be is een voorbeeld voor heelwat instanties zoals openbaredienste en nutsvoorzieningen van ons land, maar ook voor vele bedrijven. Als tachtigjarige snauwde ze mij niet af met de woorden " kijkt op www...." maar luisterde naar mijn probleem en hielpen mij. Dank en doe zo verder.

Fijne contacten en correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Beter afgewerkt product dan verwacht

Zelfs tijdens bouwverlof toch nog aan de onderdelen geraakt die wij nodig hadden.

Vlotte levering!

Enkel positieve ervaringen gehad met Ventilatieshop. :)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

duidelijke info en snelle levering

Parfait

Livraison et service rapide

Correct en stipt.

Reeds meerdere keren aangekocht bij Ventilatieshop en telkens werd het correcte product geleverd binnen de beloofde tijd. Ook goed verpakt. Een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goed geholpen en snelle levering

Dit was de eerste bestelling voor een systeem C. Ik had alles duidelijk in kaart kunnen brengen via jullie site en daar de juiste set aan producten kunnen kopen. Levering was ietsje verlaat door 1 product die niet voorradig was. Tijdens gesprek hierover wouden ze meezoeken naar een oplossing via gesplitste levering. Nadien kwam het toch nog sneller als voorzien ! Bedankt. Een ervaring die zeker nog herhaald zal worden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede service en hulp

Had een heel speciaal verluchtingsroostertje nodig voor op de boot - iemand van de besteldienst heeft mij prima geholpen

Snelle levering!

Duidelijk en snel besteld!

Helemaal top.

Makkelijk besteld,snel geleverd en goede prijs/kwaliteit.

prima, makkelijk besteld en snel geleverd

prima, makkelijk besteld en snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke informatie, communicatie, vlotte service en correct!!

Na lange zoektocht voor ventilatieroosters, dan bij jullie terechtgekomen. Onmiddellijk gevonden wat we nodig hebben. Besteld, vlot ontvangen, betaald, geïnstalleerd, voila!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Beschadigd artikel meteen vervangen.

Mijn artikel was beschadigd. toegekomen. Ik stuurde een mail en had snel antwoord. Er werd meteen een nieuw exemplaar opgestuurd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Perfecte levering en degelijke producten.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekende service en vlotte levering.

Alles perfect. Van emailcontact tot en met de snellelevering.

Vlotte service

Vlotte afhandeling van bestelling - Top service

Snel als de wind

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Jammer dat er geen Nederlandstalige handleiding bij was

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.