ging vlot

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden over de onmiddellijke levering en kwaliteit van de producten.

Levering goed, inhoud beschadigd

Met onze bestelling ontvingen wij 2 grote ventilatoren en snelheidsregelaars. De levering was correct. Na het openen van de onbeschadigde leveringsdoos vonden wij 1 doos met ventilator zwaar beschadigt terug. Alle andere dozen waren krasloos. Wij moeten dus vaststellen dat de onderdelen zo vanuit ventilatorshop zijn ingepakt en vertrokken, wat we onaanvaardbaar vinden. Het zegel van de doos was niet verbroken, dus de inhoud is nooit gecontroleerd geweest. Na inspectie hebben we het risico genomen om de beschadigde doos toch te openen, en de ventilator zelf zag er onbeschadigd uit en werkt prima. We hopen dat de impact op de doos geen problemen in de toekomst veroorzaakt. Misschien heeft de verzender meer details aangaande deze schade en heeft beslist deze toch op te sturen, maar dat doe je eenvoudig niet. Door zo'n beslissing kan ik de shop helaas niet aanbevelen.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Nieks aan te zeggen ! Alleen voordelen..

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Vlugge levering, correct ontvangen en prima service

Bestelling zeer vlug en correct ontvangen. Product netjes verpakt en volledig zoals beschreven. Prima service en zeker een aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

voldoet aan voor wat het moet dienen , past perfect

leveren snel

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd, snel reactie op vraag/probleem

Snelle correcte service

Vlotte bestelling

Snelle en correcte levering

Ruime keuze

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijk site, prima info over het product , goede kwaliteit

Voor de eerste keer een product besteld, keurig geleverd binnen 2 dagen Schitterend prodect doet zijn werk zoals beschreven in de omschrijving Top !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte bestelling en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mijn bestelling werd verzorgd en op tijd geleverd .

Mooi afgewerkt product

Een vlotte bediening

Duidelijke website, vlotte levering

Duidelijke en informatieve website. Als absolute leek ben ik geïnformeerd over het juiste product voor mijn situatie. Bestelling was de volgende dag al geleverd.

Vlotte levering

Mooi toestel, correct geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooi rooster tegen een correcte prijs.

Snelle en correcte levering.

goede prijs / kwaliteit

groot aanbod, snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelheid,duidelijk, professioneel, goede kwaliteit. Een aanrader!

Correcte afhandeling

Mooi en stil

Na aankomst snel aangesloten en verrast van de stilte

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en blij van het geleverde item

Nog maar 1 artikel besteld.

tres bien

Rapide et efficace

Uitstekende service

Handige website. Goede producten. Snelle levering.

Snelle levering, uitstekend product

Ok

Uitstekende service

Niet op aan te merken. Snelle levering, zoals beschreven

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.