Top Snelle service, mooi product.

Vriendelijke onthaalmedewerker. Nodige uitleg gekregen.

Snel en correct

Kwaliteitsvolle producten

pakje?

Heel lang moeten wachten op mijn pakje. Zowel PostNL als de Ventilatieshop kunnen me niet zeggen waar het is. Afgegeven in de brievenbus met een pakje van 1m lang .....

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Doen wat men promoot

Bestelling en levering zijn volgens plan en mededeling perfect verlooen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Veel keuze, alles in orde, snel geleverd

Goede ervaring. Veel keuze op de site, 2 ventilatoren en enkele toebehoren gekocht. Alles in orde zoals het hoort.

snel en kwaliteitsvol

en nog een scherpe prijs ook...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles perfect op de verpakking na, daar waren scheuren in

1e bestelling

Alles is vlot verlopen

Als ik het mij goed herinner heb ik pas de installatie handleiding toegestuurd gekregen nadat ik de ventilator reeds geïnstalleerd had, net te laat dus.

Prijs/kwaliteit/levering TOP!

Ik was op zoek naar nieuwe toevoerventielen ter vervanging van de oude. Ik vond bij Ventielatieshop exact diegene die ik nodig had m.n. staal aansluitdiameter 125mm - WIT RAL 9016. De prijs was in orde, de kwaliteit degelijk en de verzending snel. M.a.w. TOP!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct en snel geleverd.

correct en snelle levering

Positieve ervaring

Ventilatieshop komt alle afspraken snel en correct na.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en goed geleverd enkel ik had de verkeerde diameter besteld , geen probleem

snelle levering, direct na bestelling mail met handleiding ontvangen

snelle levering, direct na bestelling mail met handleiding ontvangen

Prima en supersnel.

Ondertussen 2 leveringen gehad van prima materiaal tegen een gunstige prijs.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed en snel bereikbaar om een probleem te begrijpen en op te lossen

Spijtig van een technisch probleem met de server waardoor ik geen order bevestiging kreeg en een 2° maal een toerenschakelaar bestelde. Na telefonisch contact probleem opgelost en kredietnota gekregen.

heel goede ervaring

Mensen van de verkoop zijn ingewerkt in hun materie

Betrouwbaar en snel geleverd

Betrouwbaar en snel geleverd

Kan beter

Levering was dag later en zelf in 2 dagen. Ik had die dag zelf vrij genomen. In 2 dagen, post.nl had de 2collies apart geleverd. De kanalen waren ook beschadigd. Triest om zoiets niet beschermd ingepakt te leveren. Zeker als je zo'n spullen aan een collie bedrijf afgeeft. Daar bovenop was die persoon welwillend maar zo te zien werd hij gebruikt want de cammionette was niet met post.nl beletterd. Triest dat men nog altijd daar in naam van zogenaamd winstmarges misbruikt. Het zal de laatste keer.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

sklep dziala bardzo szybko

szybka dostawa

• Poleciłbyś nas? Tak

Snel en kwaliteitsvol

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Groot aanbod, goed geprijsd, vlot geleverd.

Groot aanbod, goed geprijsd, vlot geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte levering.

Duidelijke website. Snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Wat ik besteld heb past perfect.

Ik bestelde een ventilatierooster en het was gemakkelijk monteerbaar.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.