Overzichtelijke website en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling werd zo snel als kan klaar gemaakt en verzonden. Top.

zeer goed

alles perfect

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Niets op aan te merken

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs, vlotte bestelling, snelle levering en makkelijk retourneren!

Goede prijs, vlotte bestelling, snelle levering en makkelijk retourneren!

Goede kwaliteit, geen verzendingskosten

goede en degelijke producten

top geen enkel probleem

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Levering OK, maar betalingsbegeleiding verloopt onvolledig

Alhoewel er tijdens het bestellingsproces m.b.t. de 'betaling achteraf via Klarna' verwezen werd naar een te ontvangen e-mailbericht met de betalingsinstructies is dit nooit ontvangen geweest (ook niet in ongewenste mails) Alvast bedankt om dit te willen nakijken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte service en schitterende kwaliteit

Vlotte service en een kwalitatief product tegen een zeer voordelige prijs ontvangen. Product afgeleverd zoals beloofd.

Ontgoochelend.

Ontgoocheling in deze firma. Eerste pakket met enkele verkeerde items en tweede pakket nooit ontvangen. Voor vervanging van het tweede pakket zou ik dan nog eens eenzelfde pakket moeten bestellen en betalen. Ik heb de indruk dat bepaalde mails naar die firma niet goed gelezen worden. Alles werd teruggestuurd. Een gratis nalevering met vervanging van enkele verkeerde geleverde items zal ik, áls ik deze ontvang, terugsturen Wacht nu nog af wat ik geldelijk kan recupereren.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goed en duidelijk

correcte en tijdige levering

correcte en tijdige levering van het gewenste product. het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Perfect!

Alles top!

Correct

Correct

goede service

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Handige website en goede beschrijving van de onderdelen, alles vlot verlopen met de verzending.

Snel en vakkundig geholpen . Met Dank Jan

Prima webshop.

Alles ging vlotjes, duidelijke website, veel keuze. Snel geleverd en goede materialen/producten. Niks op aan te merken.

Super product

Vlotte levering, prima communicatie

Alles zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken

Snelle verwerking

Heel vlug geleverd

Snel en goed

alles is snel en goed afgehandeld Het producht voldeed aan onze verwachtingen

Slechte levertijd

Heb tot op vandaag nog altijd niets geleverd gekregen bij mij thuis . Goed voor 1 keer maar zal niets meer bestellen in de toekomst!

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Mooi afgewerkt

Gemakkelijk te monteren

Top artikel

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.