Content

Plezante ervaring.

zeer goed

gemakkelijk om te bestellen en een vlugge levering van de producten.

Gewoon goed

Snel en goed

Ventilator gekocht voor in de kelder, werkt goed. Snelle verzending.

Satisfait

Commande reçue rapidement. Dimensions bouche de extraction 160mm légèrement plus large que prévue donc adaptation nécessaire sur place.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Perfect product en vlotte correcte levering.

Heel positieve ervaring.

Perfect!

Alles correct en op tijd geleverd!

Direct verstuurd.

Snel en correct

Top. Zoals elke keer al

De beste winkel

Zeer kwaliteit. Grote aanbieding. Scherpe prijs. En vooral snelle levering. Gewoon altijd hier aankopen als je slim bent,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en kwalitatieve producten

Vlot en overzichtelijk

Overzichtelijk website met voldoende informatie over de producten en uitgebreid gamma. Levering vlot en volgens afspraken.

Opvallend klantvriendelijk

Ik kan maar spreken over één aangekocht product maar waarvan ik een gelijkaardig eerder bij een andere leverancier aangekocht had. Twee zaken vielen me op: - de retourinformatie ingesloten bij de verzending van het product met de mogelijkheid te retourneren tot 1OO dagen na mijn aankoop - de bijgevoegde extra uitleg m.b.t. de plaatsing van de ventilator, niet onnodig want ik herinner me maar al te goed de vragen die ik me stelde bij de plaatsing van mijn eerste ventilator.

alles oke

alles oke

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ventilatieshop dik in orde,post nl een ware nachtmerie.

Ventilatieshop dik in orde,post nl een ware nachtmerie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede producten, redelijke prijzen en vriendelijke, goede service

Steeds snelle en correcte levering. Producten zijn zoals omschreven en bij problemen geraak je steeds geholpen.

snel en correct

snel en correct

Keurig product, snel geleverd

Xyz

Correct

Correct

Ze doen wat ze zeggen

Gezocht, gekozen, besteld en correct geleverd en afgehandeld.

Breed gamma

Duidelijke online shop met een breed gamma. Het is vrij gemakkelijk om de juiste producten te vinden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct en volgens de afspraak

Perfect zo als altijd

De bezorging zoals vermeld staat,altijd op tijd. Het bedrijf draai als BigBen,als klokwerk op TIJD EN CORRECT Top MVG Alexander

zeer goed

vlotte levering tegen een juiste prijs

Vlotte service

Tevreden

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.