Vlotte afhandeling snelle levering

Gewoon goed en overzichtelijke site

Goede site product zoals voorgesteld vlotte levering

Goede site product zoals voorgesteld vlotte levering

Vlug besteld en geleverd

Ik heb 2 roosters van pvc besteld en deze werden na 2 dagen al geleverd . Zeer snel en goed verpakt. Prima materiaal.

Snel geholpen door klantendienst

Vlot advies over keuze ventilator ook snel bezorgd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles zoals het moet zijn

Snel en top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vandaag besteld, morgen in huis, klopt niet.

Ik bestelde netjes voor afgelopen tijd een bestelling en verwachtte deze de dag er na in huis zoals vermeld, maar was niet waar. Als je op de site zet dat het morgen in huis is moet je dat ook kunnen waar maken. Ik had deze stukken dringend nodig. De flexibele platte spiraalbuis was van zwakke kwaliteit, ik heb hier een nieuwe voor moeten bestellen, wel door een andere website, de spiraal van de buis drukte gewoon al gaatjes door het plastiek gedeelte in de hoekjes waardoor er nog lucht naar buiten blaasde. Niet de beste ervaring, sorry.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Heel goede ervaring.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling correct en levering correct en op tijd verlopen. Ik heb een WTW unit geplaatst en zal waarschijnlijk nog een 2° bestellen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles prima geregeld zoals afgesprokeb

Het voordien bezorgen van de handleiding is gemakkelijk. Alle voorbereidingen kunnen dan al gebeuren voor de installatie

• Zou u ons aanbevelen? Yes

levering vlug en goed ingepakt geleverd

correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke webshop en correcte levering.

Positief

Correcte en vlotte levering Verzorgd product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed, gewoon goed en snel verzonden

Goede service en uitleg

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prijs, kwaliteit, levering alles top

Correct bedrijf. Zeer tevreden van.

Nog geen reactie ontvangen

Ik krijg een uitnodiging voor een beoordeling. Terwijl ik nog geen volledig antwoord heb gekregen op mijn vraag. Beetje vreemd, niet?

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Kwaliteit

Het product voldoet volledig aan alle verwachtingen en een stipte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zeer vlotte en correcte levering

alle zeer vlot geleverd zoals het hoort, prima materiaal en goed verpakt.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Voor ons is het een goed tussen oplossing als het snel moet gaan. Aangezien wij bij onze groothandel stevige kortingen hebben gaan wij natuur niet alles bij jullie bestellen. Service die jullie brengen is Top.

Alles top

Zoals altijd alles top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snel en zeer vlotte afhandeling bij verkeerde levering

Zeer goed verlopen, tevens bij een verkeerde levering is dit onmiddelijk recht gezet. Zeker een aanrader

Supersnel en goede kwaliteit

Heel goede service en snelle levertermijn! Een echte aanrader!

gerichte, kwaliteitsvolle service.

Vriendelijke en begripvolle uitleg mbt vragen over het beselde product. Vlotte retourafhandeling bij foutieve bestelling.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.