mooi materiaal

mooi materiaal, snelle levering 1 minpunt: er waren geen bevestigingschroeven erbij

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gemakkelijke bestelling en snelle levering

Goede uitleg bij producten en tips voor plaatsing.

Echt super snel geleverd

Snel en correct

Duidelijke informatie op de website, alles netjes geleverd binnen de beloofde termijn en vooral goed materiaal.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

ventilator gekocht, maar van een verkeerd type

Toestel werd zoals voorzien geleverd. Bij contact met de klantenservice bleek dat ik een verkeerd toestel had besteld. Terugname en terugbetaling werden correct uitgevoerd.

.....

Snelle vlotte levering

Producten exact zoals beschreven, installatie zonder problemen.

Snel en goed verpakt

Degelijke professionele materiaal, jammer dat er bij de beugels geen bevestigingsmateriaal zat.

Veel keuzes, snel geleverd

Artikel gemakkelijk gevonden op de website, betaling en verzending ging heel vlot. Netjes verpakt ontvangen, en precies zoals omschreven

Correcte snelle levering

Hygrostaat van goede kwaliteit voor een interessante prijs

top

snelle levering, goed verpakt en de buis is zonder scherpe randen De verloop stukken zijn mooi gefelsd 125/160 160/200

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima prijs/kwaliteit en vlotte levering

Positief

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service en snelle levering

positief

Perfect online winkel

Duidelijk Bestel site , snel levering, ook vriendelijke en professionele mansen aan de telefoon. Prijs is ook beter dan elders.

zeer goede servis

alles netjes op tijd geleverd

juiste produkt

Goed, snel en prima kwaliteit

Goed, snel en prima kwaliteit

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bij vragen antwoorden ze snel. En snel geleverd i België.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Highly recommened! Fast shipping and all at a correct cost. You can rely on this provider

vlot verlopen

top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling plaatsen via een mobiele telefoon geplaatst. Dit was bijna niet te doen. Toen dat eenmaal gelukt was zijn de spullen snel geleverd.

Snel en correct afgehandeld

Slechte pakjesleveraar

Goed materiaal, doch ik moest de paketten steeds aan een afhaalpunt ophalen, wat met de fiets niet evident is. Ik raad jullie aan niet meer met postNL te werken. Mvg,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super product en snel geplaatst.

Snelle levering en plaatsing was snel gefixt.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.