Snelle levering en goede prijs

Ruim assortiment en goede service.

Kan beter

levering met post Nl laat te wensen over

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op alle gebied uitmuntende klantenservice.

Op alle gebied uitmuntende klantenservice.

nog werk aan

order geplaatst, op de zaak, laten arriveren op andere locatie, niet gebeurd, gekomen op facturatieadres, doorgegeven aan persoon via telefoon alsook dat ik na het vorige order enkele maanden terug niet meer kan inloggen, alsook geen nieuw wachtwoord kan opvragen, gebeurt niets mee, lukt nog altijd niet

Volledig naar wens

Duidelijke website, snelle levering. Gewoonweg...goed

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik was op zoek naar een ventilator die paste binnen een idee van warmterecuperatie en ventilatieshop.be had 'em voor mij!. Dikke merci!

Armaflex degelijk

Levering op tijd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en goed product aan de juiste prijs

Zoals het hoort

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering alles zat er bij

top service

vandaag besteld en dag nadien al in huis. alles correct geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede prijs en snel levering

Het product is goed beschreven maar de handleiding die per email gestuurd werd was niet voor het geschikte model.

TOP

Zeer vlotte bestelling en levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Iets meer zorg bij klaarmaken bestelling gewenst.

Van de bestelling was 1 muurkader in een verkeerde maat. 4x 125 besteld, geleverd: 3x125 en 1x 110.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

vlotte bestelling en goede support

zoeken op de site kan beter maar heb alle producten vlot gevonden. toen er een probleem leek te zijn met mijn betaling werd dit professioneel en vlot opgelost.

Top keuze

Goed product, goed verpakt, prima op tijd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

correcte info op site en snelle levering.

Site heeft een uitgebreid gamma van producten. Zeker de moeite waard om bij te houden voor volgende bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles correct en tijdig ontvangen

enkel maar besteld verder geen contact gehad

Degelijk en mooi

Degelijkee en mooie ventilatierooster. Van het product geen negatieve beoordeling alleen jammer dat de besteller nooit heeft gebeld aan de deur en het pakje onmiddellijk bij een verdeelpunt heeft geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Pakje nooit aangekomen. Geld kwijt.

Pakje zou door bezorgingsdienst op verkeerd adres geleverd zijn. Veel moeite moeten doen om de buurt af te lopen en pakje proberen zelf te pakken te krijgen. Pakje volgens mij nooit verstuurd geweest. Geld kwijt. Echt schandalig!!

Snelle en juiste levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op tijd en perfecte staat

Goede service en koerier is heel vriendelijk.

Vlotte, correcte gespecialiseerde webshop

Positieve ervaring, producten kun je snel terugvinden op de webshop aan een eerlijke prijs. Goede ondersteunde service dienst !

een ander gedacht

Na gemaild te hebben om een bedrijf account te hebben kreeg ik geen antwoord, dit 2x. Na telefonisch contact heb ik het zelf gedaan. Ik dacht omdat ik als zelfstandige ben dat ik een aannemers korting zou krijgen, dit is ook niet gebeurt. Ik heb nog steeds dezelfde prijzen moeten betalen die online staan. Zeer spijtig, ik denk dat ik toekomst gericht een andere leverancier zoek, desondanks dat ik maar een kleine firma heb. Mvg David

Top product

Snelle levering. Klasse materiaal. Handige installatie Duidelijke handleiding

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.