Mooi toestel - werking, ... denk wel dat het in orde komt.

Mooi toestel! Loodgieter had het niet zo makkelijk met de installatie omdat we massieve kabels hadden (stug en minder soepel). Bij het uittesten werkte ventilator wel, maar daarna deed die het niet meer. Bij nader inzien vermoeden we en hopen we dat de hygrostaat de ventilator overruled en aangeeft dat hij niet moet werken omdat de lucht te droog is. Dat is nog even afwachten met deze hoge temperaturen.

Goede materialen

Goede materialen aan scherpe prijzen, ik bestelde een afvoerbuis van diameter 150 mm en 6000 mm lang en ben er zeer tevreden over. Degelijke kwaliteit en vlugge levering, ook mooi verpakt zodat ik een onbeschadigd artikel mocht ontvangen. Een echte aanrader dus.

snel en correcte levering

product gemakkelijk te vinden op de website, indien er onduidelijkheid is en je stelt een vraag word je snel geholpen en verwezen naar het juiste product. Correcte levering

formidabele service

had me vergist en verkeerd produkt besteld, gebeld met customer service die onmiddellijk bereikbaar was en mijn vergissing rechzette, verademing een dergelijk online bedrijf, dikke duim

Snel en kwaliteitvol

Supersnelle service Perfecte retour mogelijkheden Vriendelijke respons

Snelle en goede service.

Goede aanbod van ventilatie materialen en Correcte prijzen/kwaliteit.

Heel correct en snel!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Afgeleverd item is niet volgens de afbeelding

Airco wandbeugel Rodigas MS230 stond op de website (inmiddels aangepast) afgebeeld met grote cilindervormige rubbers. Het afgeleverde product bevat plastic schijfjes, dat zijn helemaal geen dempers. Mogelijk een vergissing van de leverancier. Beugel opgehangen, want airco moest geinstalleerd worden. Een email gestuurd waarbij ik een nalevering van de correcte rubbers verwacht. Spijtig genoeg blijkt Ventilatieshop niet te leveren wat op de afbeelding getoond wordt. De voorstellen -beugel terugsturen is geen optie want hij hangt al tegen de muur. -7,5% korting bij volgende aankoop is ook geen optie, ik heb geen aankopen gepland (en bijkomend nog eens iets aangeleverd krijgen wat niet op de foto lijkt, dat risico neem ik niet meer). Op mijn voorstel, een compensatie ter waarde van de dempers die afgebeeld staan werd niet ingegaan. Spijtig en onvoldoende op de dienstverlening.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goede kwaliteit en heel snelle levering.

Perfecte producten aan betaalbare prijs.

Perfect geleverd.

Perfect geleverd.

Zeer ruim assortiment

goed geregeld

Alles netjes volgens afspraak geleverd

Super snelle levering

Product op voorraad, snelle levering, netjes verpakt. Top geregeld!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Netjes geleverd wat werd besteld

Duidelijke website om te bestellen en levering correct!

zeer vlotte levering

het geleverde product voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Ventilatierooster

Snel geleverd. Prima kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling, materiaal super, levering postnl waardeloos

Levering 5 dagen na bestelling, levertijd werd telkens dor postnl verzet.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel, juiste prijs, juist product

Geen klachten, uitstekende service

gewoon top

Bestelling mooi op tijd geleverd, geen enkele aanmerking.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

eerste bestelling bij dit bedrijf

Vraag via chat met een medewerker werd correct beantwoord ,waarna ik al heel snel mijn bestelling kon gaan halen bij een ophaalpunt . Zo zou het altijd moeten gaan. Grtn

Zoals het moet

Goed materiaal, voordelig en snel verzonden

zeer goed

zeer goed

perfekte snelle levering

perfekte snelle levering

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.