2de maal besteld , zoals 1ste keer >goed verpakt en snel geleverd Thx
Bestelling van zowel dartpijlen en flights Condor Axe werden op 2 dagen geleverd.
Snelle levering en het persoonlijke kaartje was geweldig.
Prijs - kwaliteit van alles wat je kan bestellen voor te darten is top. Levering is zeker top, bijna altijd de dag nadien in huis en altijd leuk met een handgeschreven briefje in de doos ;-)
Bull's Advantage Black Dartboard in Nederland moeilijk verkrijgbaar, bij Dart-online besteld en supersnel ontvangen. Heel blij mee.
Beste Peter, Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe Bull's Advantage Black. We doen altijd ons best om ook de wat lastiger verkrijgbare producten snel bij onze klanten te krijgen, dus het is goed om te lezen dat de levering naar wens is verlopen. Het is een prachtig bord waar je ongetwijfeld veel plezier van gaat hebben. Veel succes met darten en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Darts-online
Bestelling was bij Bpost foutgelopen maar na een simpel seintje naar Darts-online onmiddelijk opgelost. Super derbice na verkoop!
Beste Rudi, Wat vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen; een score van 1 ster is dan ook begrijpelijk vanuit uw standpunt. Toch willen we graag even verduidelijken dat wij uw pakket op 1 april (de dag van bestelling) direct hebben ingepakt en verzonden. Helaas ligt de vertraging op dit moment volledig bij de sorteerfout bij Bpost. We vinden het erg jammer dat dit invloed heeft op uw ervaring met onze webshop. Zoals besproken via e-mail, hebben wij inmiddels een onderzoek opgestart bij Bpost om dit onmiddellijk recht te zetten. We houden u persoonlijk op de hoogte van de status. We hopen dat u, zodra het pakket in goede orde is ontvangen, uw beoordeling over onze service zou willen heroverwegen. Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Originele beoordeling
Bestelling ref 46002 van 1/4 niet ontvangen
Snel geleverd, correct en duidelijk.
Beste Dirk, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze service als Belgische webshop aan je verwachtingen voldoet. We zetten alles op alles om bestellingen binnen eigen land (en daarbuiten) zo snel en duidelijk mogelijk te verwerken. Veel plezier met je nieuwe dartsartikelen en we zien je graag een volgende keer terug in onze shop! Met sportieve groet, Het team van Darts-online
Zeer tevreden over de snelle levering,goede back-up om alles te volgen waar en wanneer de levering plaatsvindt,zeer tevreden.
Beste Vital, Hartelijk dank voor deze mooie review! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de levering en onze track & trace-service. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn, dus het is fijn dat dit gewaardeerd wordt. Bedankt voor de aanbeveling en hopelijk tot een volgende bestelling! Met sportieve groet, Het team van Darts-online
Prima verder geholpen via email en een goede communicatie met daarna super snelle verzending
Beste Patrick, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Het doet ons plezier om te lezen dat je onze hulp via e-mail en de vlotte communicatie hebt gewaardeerd. We proberen altijd net dat stapje extra te zetten om iedereen goed te adviseren voordat de bestelling de deur uitgaat. Fijn dat de verzending daarna ook naar wens was. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met sportieve groet, Het team van Darts-online
Snelle verzending en heel goed ingepakt Thx
Beste Serge, Bedankt voor de topbeoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling je snel en in goede orde heeft bereikt. We besteden inderdaad veel aandacht aan het veilig inpakken van onze producten, zodat alles perfect aankomt! Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je nieuwe materiaal. Met sportieve groet, Het team van Darts-online
Snelle en efficiënte levering
Beste Freddy, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze service en de snelle levering in de smaak zijn gevallen. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Met sportieve groet, Het team van Darts-online
Snel levering
Beste Tommy, Bedankt voor je feedback. We doen er alles aan om onze bestellingen zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen, dus fijn dat dit gelukt is. Veel plezier met je nieuwe dartsartikelen! Met sportieve groet, Het team van Darts-online
Maandagmiddag bestelling geplaatst. Dag erna 's middags geleverd.
Beste Sam, Wat een schitterend cijfer, bedankt! We proberen altijd razendsnel te schakelen, en het is geweldig om te zien dat je bestelling binnen 24 uur al bij je was. Veel plezier met je nieuwe aanwinst en we hopen je snel weer te zien in onze shop! Met sportieve groet, Het team van Darts-online
Overal gezocht naar een specifiek dart-setje, hier als enige op voorraad en snel geleverd!
Hartelijk dank voor deze topbeoordeling! Fijn dat je dat specifieke dart-setje bij ons hebt kunnen vinden. We doen ons best om onze voorraad zo compleet mogelijk te houden. Veel succes met je nieuwe setje en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
als ik producten bestel die voorradig zijn verwacht ik deze toch binnen 3 werkdagen te hebben zijn nu een hele week verder en heb nog niets ontvangen
Beste Henri, Bedankt voor je bericht. Ik begrijp je frustratie volledig. Als een product op voorraad is, wil je het inderdaad zo snel mogelijk in huis hebben. Om die reden hebben wij je bestelling ook direct de volgende dag al overgedragen aan bpost. Helaas is er daarna bij de sorteerdienst een vertraging opgelopen waar wij geen grip op hadden. Dit vinden wij zelf ook erg vervelend. We hebben inmiddels een officieel onderzoek en een claim ingediend bij bpost om de levering te bespoedigen. We volgen dit dagelijks op en hopen dat je je pakket alsnog zeer snel ontvangt. Onze welgemeende excuses voor dit oponthoud. Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Geweldig ,mijn klein zoon was supper blij
Daar doen we het uiteindelijk voor! Ontzettend bedankt voor je vertrouwen en de aanbeveling. We kijken er nu al naar uit om je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn. Veel dartplezier gewenst aan je kleinzoon! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Al een paar keer besteld en telkens perfect verlopen. Er zit steeds een persoonlijke boodschap bij je bestelling wat het eens zo leuk maakt. Kan de winkel enkel maar aanraden. Groeten
Wauw, bedankt voor deze mooie woorden en de 10/10! Geweldig om te horen dat je bestellingen telkens naar volle tevredenheid verlopen. We vinden het erg belangrijk om die persoonlijke boodschap toe te voegen. Het is voor ons een kleine moeite om onze waardering voor je vertrouwen te tonen. Het doet ons dan ook veel deugd dat dit gewaardeerd wordt! Bedankt voor het aanbevelen van onze winkel en heel veel plezier met je aankopen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
bestelling was vlug hier wel maar wel verzendingskosten zijn wat te duur vind ik
Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je bestelling in ieder geval snel is aangekomen. We begrijpen dat verzendkosten altijd een punt van kritiek kunnen zijn. Wij kiezen bewust voor een betrouwbare verzendpartner om die snelheid en zorgvuldige afhandeling te garanderen. Helaas zijn de tarieven voor pakketpost de laatste tijd flink gestegen, waardoor we genoodzaakt zijn een deel hiervan door te berekenen. We nemen je feedback zeker mee naar onze volgende evaluatie van de verzendopties. Hopelijk kunnen we je in de toekomst toch nog eens overtuigen met onze service en producten. Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Prima.
Bedankt voor je mooie beoordeling! We doen ons uiterste best om onze klanten altijd goed op de hoogte te houden, dus het is fijn om te horen dat de communicatie en de levering naar wens waren. Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Alles kwam vlot aan! En goeie kwaliteit.
Wat fijn om te horen dat alles vlot is aangekomen en dat de kwaliteit aan je verwachtingen voldoet. Daar doen we het voor! Veel plezier met je nieuwe aankopen en we hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Supersnelle levering!
Wat fijn om te horen dat je bestelling er zo razendsnel was. Daar doen we elke dag onze uiterste best voor. Veel plezier met je nieuwe spullen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Goede communicatie , correcte en snelle verzending.
Snel geleverd en goed ingepakt. Beter kan niet. Goed bezig.
Hartelijk dank voor deze geweldige review! "Beter kan niet", dat is natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. We besteden veel zorg aan het stevig inpakken van onze bestellingen, dus het is fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt en alles in topconditie is aangekomen. Bedankt voor de aanmoediging, we blijven ons best doen! ;-) Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Altijd uitstekende en snelle service
Hartelijk dank voor deze mooie score! Het doet ons goed om te lezen dat je onze service "altijd" als uitstekend en snel ervaart. We doen elke dag ons best om die constante kwaliteit te leveren voor onze klanten. Bedankt voor je loyaliteit en we kijken uit naar je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Het handgeschreven dankwoordje op de factuur vond ik heel leuk!
Hartelijk dank voor deze geweldige review! Juist tijdens de drukke feestdagen zetten we een tandje bij om iedereen snel te kunnen laten darten, dus het is fijn om te horen dat dit gelukt is. Wat ontzettend leuk dat het handgeschreven dankwoordje op de factuur in de smaak viel! Voor ons is dat een kleine moeite, maar we vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijk te bedanken voor hun vertrouwen. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online