Mooie artikelen en snelle bezorging een aanrader
Super bedankt voor deze mooie 10! Wat fijn om te horen dat de artikelen in de smaak vallen en dat de bezorging snel is verlopen. Bedankt voor de aanbeveling; dat is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Heel veel plezier met je nieuwe darts-artikelen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Pijlen besteld van Gerwin Price, mail terug gekregen dat flyers van Price niet voorradig waren, Alternatief voorgesteld waarna bevestiging. Dankjewel voor de goede service.
Hartelijk dank voor deze mooie review en de 9! Fijn om te horen dat de Gerwyn Price pijlen aan je wensen voldoen. We proberen altijd direct te schakelen als een specifiek onderdeel niet voorradig is, zodat je niet onnodig hoeft te wachten op je bestelling. We zijn blij dat we samen een goed alternatief hebben gevonden voor de flights! Veel succes aan de oche met je nieuwe pijlen en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
vlot verlopen
Hartelijk dank voor deze uitstekende score! Fijn om te horen dat alles vlot is verlopen; dat is precies het doel waar we elke dag naar streven. Bedankt voor je vertrouwen en we zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Super bedankt voor je 10! Wat geweldig om te horen dat alles naar wens is. We doen ons best om die "Super" service elke dag waar te maken. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Zeer goeie uitleg, zeer vriendelijke service en correcte prijzen. Mooie zaak
Hartelijk dank voor deze schitterende beoordeling en de 10! Wat fijn om te horen dat je onze uitleg en service waardeert. We nemen graag de tijd om onze klanten van het juiste advies te voorzien, of dat nu in de winkel is of online. Dat je onze zaak en prijzen vervolgens ook nog zo positief benoemt, doet ons enorm goed. Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier met je aankopen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Snel en goed, zoals het hoort.
Bedankt voor de 10! "Snel en goed", dat is precies waar we elke dag voor gaan. Fijn om te horen dat het aan je verwachtingen heeft voldaan. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Handgeschreven note is een meeewaarde, goed en netjes ingepakt Aanrader!
Originele beoordeling
Ik bestelde 10 dagen geleden. Heb de soullennkndertussen niet meer nodig
Veel keuze en goede service.
Bedankt voor je mooie 10! Wat fijn om te horen dat ons ruime assortiment en de snelle levering in de smaak vallen. We doen ons best om voor elke darter de juiste keuze in huis te hebben en deze zo vlot mogelijk te bezorgen. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Snel en correct. Alles tip top
Top ervaring alles ook goed en stevig verpakt
Al jaren klant .dat zegt genoeg
Wat een geweldig compliment dat je al jaren bij ons bestelt. Dat vertrouwen is voor ons inderdaad het mooiste bewijs dat we goed bezig zijn. We blijven onze uiterste best doen om elke bestelling vlot en correct bij je af te leveren, precies zoals je van ons gewend bent. Op naar de volgende jaren! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Snelle levering, goed verpakt, mooi bord.
Handgeschreven op de pakbon: Veel dartplezier toegewenst. Leuk detail.
;
Ik had per ongeluk de verkeerde k-flexen besteld. Een mailtje gestuurd voor te vragen of ze dit konden veranderen en dit was geen probleem. Heb de juiste k-flexen aangekregen.
Hartelijk dank voor deze mooie 10 en het delen van je ervaring! Geen enkel probleem hoor, een foutje is snel gemaakt. We zijn blij dat we het nog op tijd voor je konden aanpassen, zodat je direct met de juiste K-Flexen aan de slag kon. Daar zijn we voor! Veel plezier met je nieuwe shafts en flights, en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Correcte prijs, vlotte levering en goed verpakt. Positieve ervaring, geen minpunten.
Fijn om te horen dat alles aan je verwachtingen voldeed, van de prijs tot de verpakking. We doen ons best om het proces voor onze klanten zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, dus het is top om te lezen dat er geen minpunten waren. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Ruim assortiment en snelle levering!
zalige shop om op te koppen eerlijk en oprecht Ook als je telefonisch contact opneemt zeer vriendelijk
Wauw, hartelijk dank voor deze geweldige woorden! "Eerlijk en oprecht", dat is precies waar wij met Darts-Online voor willen staan. Ontzettend fijn om te horen dat dit ook zo door jou wordt ervaren. We vinden het belangrijk om ook aan de telefoon de tijd te nemen voor onze klanten, dus het doet ons goed dat je ons contact als zeer vriendelijk hebt ervaren. Bedankt voor het vertrouwen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Snelle levering. Goede ervaring bij contact. Correcte afhandeling van vergissing.
Fijn dat je dit zo positief hebt ervaren en dat ook het contact en de levering naar wens waren. Veel plezier met je aankoop en we staan de volgende keer graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
In tegenstelling tot sommige andere dartshops die online zijn te vinden is de levering snel gedaan en was keurig verpakt. Zeker een aanrader!
Hartelijk dank voor deze mooie 10 en het delen van je ervaring! Het doet ons goed om te horen dat we ons positief onderscheiden door onze snelle levering en zorgvuldige verpakking. We weten hoe belangrijk het is dat je darts-artikelen snel én onbeschadigd aankomen, dus we besteden daar elke dag veel aandacht aan. Bedankt voor het mooie compliment en de aanbeveling. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Snel, goede en in perfecte staat mijn bestelling thuisbezorgd
Fijn om te horen dat alles naar wens was. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Darts-Online
Altijd perfect in orde en snel geleverd
All articles I looked for where on the website, lot of choices and good prices. On top of that: deliveries were Always perfect.
Thank you so much for the 10/10 rating! We are thrilled to hear that you found everything you were looking for and that our prices and delivery met your expectations. "You get what you order" and "Always perfect" are exactly the standards we strive for every single day. We really appreciate your loyalty and the recommendation! Enjoy your purchase and we look forward to your next order. Best regards, Team Darts-Online
De dartsartikelen werden naar behoren en tijdig geleverd. De persoonlijke boodschap op de factuur is heel tof en doet aan klantenbinding. Zal nog bestellen bij jullie Mvg Jelle
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling en het compliment! Wat ontzettend leuk om te horen dat de persoonlijke boodschap op de factuur gewaardeerd wordt. Wij geloven dat dit soort kleine details het verschil maken, dus het is fijn dat dit voor jou bijdraagt aan de klantenbinding. Heel veel plezier met je nieuwe dartsartikelen en we kijken uit naar je volgende bestelling. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Darts-Online