Alles netjes en zeer snel geleverd. Uitstekende kwaliteit

snelle service

Bestelling was correct en snel verzonden + geleverd (Bpost)

De betere dartshop, ruim assortiment en snelle levering

Direct gevonden wat ik zocht

Heb gevonden wat ik zocht en dit tegen een deftige prijs. Met snelle levering bij mij bezorgd.

Perfect geholpen

Nieuwe darpunten laten steken. Met veel zorg uitgevoerd. Altijd een leuke babbel als ik er ben.

Zeer uitgebreide dart shop met heel professionele hulp voor de zoektocht naar de best passende dartspijlen, zowel voor beginners als gevorderden en professionals. Maken zeer graag tijd voor je.

Voor alle darts-artikelen 'groot of klein', moet je bij Darts-Online zijn!!

Ik heb reeds meerdere bestellingen gedaan bij Darts-Online. Altijd perfect en snel geleverd. De laatste bestelling werd zelfs persoonlijk door Jan thuis geleverd. Van een perfecte service gesproken...

Gezellig winkeltje,met behulpzame uitbaters

Vlot, behulpzaam & veel keuze

Super service!

Klantvriendelijk, denkt mee en helpt je echt in je zoektocht naar de perfecye darts. Super!

Heel veel keuze en snelle verzending

Uitstekende service in de winkel en online

Snelle en vriendelijke service

Altijd fijn om bij dartsonline te shoppen veel keuze en goede prijs/kwaliteit en super vriendelijke uitbaters met kennis van het darts

Top service !!!

vriendelijk , goede info en de mogelijkheid om nieuw pijlen te testen .

Goede webshop! Snelle service

Prima webshop met een snelle service en een persoonlijke toets. Correcte informatie doorstroming. Zeer aanbevolen.

TOP!!!

Super vriendelijk en hele goede uitleg gekregen bij het kiezen van de pijlen. Nemen de tijd om je verder te helpen.

Super winkel!

Vriendelijke mensen, behulpzaam, alles netjes verpakt! Aanrader

Snel en correct

Aangenaam

Vriendelijk, spontaan, helpend, mee helpen zoeken naar dat juiste flightje... Fijn om bij jullie langs te komen.

Topservice

Klantvriendelijkheid super,service top

Top service!!!

Geweldige vakkundige service. Kleine gezellige winkel maar een heel grote keuze. Ik raad het iedereen aan.

Zowel bestellingen online als in de winkel zijn steeds goed ervaringen.

Snel en goede levering

Super goed geregeld merci voor de snelle levering

Eerste maal besteld. Alles OK. Op naar tweede bestelling

SUPER