Vriendelijk en betrouwbaar

Komen afspraken na, denkt mee met klant, vriendelijk

Heb bij jullie besteld zonder leveringskosten en zou een berichtje krijgen om bij jullie het af te halen en heb tot nu nog niets gehoord.

mooie pijlen

heel rap geleverd

Mooi assortiment en heel snelle levering.

Mooie overzichtelijke webshop met goeie prijzen. Zaterdag besteld, maandag geleverd. Absoluut een aanrader!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Op tijdt gelverd top kwaliteit top gewoon

Keurige en nette levering. Enkel 1 zakje o-ringen rubber, van de twee die aangerekend zijn.

Geweldig en snel

Top prijs kwaliteit overzichtelijke site

Prima geholpen.

Professioneel en vriendelijk geholpen.

Fijne ervaring.

Fijn om een vriendelijke dartswinkel met een uitgebreide keuze, zowel lijfelijk als online, in de onmiddellijke regio te hebben. Daar je ook ter plekke dartsbenodigdheden kunt aanschaffen, schept een directe vertrouwelijkheid.

Top. Alles volgens wens...

Snelle en correcte levering.

Ondanks dat het mos ging bij de levering (jullie fout niet) zij jullie echt bezig geweest om een gepaste oplossing te vinden of het paket terug te vinden Dus bij deze alles respect voor jullie En van mij gaan jullie nog wel bestellingen mogen verwachten

Zeer goede service

Snelle en goede service

Vriendelijke bediening en ook meer dan voldoende uitleg ivm producten. Deze mensen doen dat meer dan behoorlijk.

Iets duurder dan in Nederland . Maar zeer snelle. VLotte afhandeling.

Overzichtelijke site en snelle levering

Veel keuze op deze site en snelle levering top

Snelle levering en qualiteit

Zeer vlotte afhandeling!

Online bestelling geplaatst. Zeer gebruiksvriendelijke site en zeer snelle levering. Binnen de twee dagen ontving ik het materiaal. Ik kom terug!

Snelle verzending

gram

had 26 GRAM darts besteld en heb 24 gram gekregen. voor de rest alles oke.

Snel, correct, track&trace top

Ruim assortiment, ontzettend snelle levering. Onmiddellijk track&trace. Goed verpakt en alles correct geleverd.

Altijd goede service

snelle levering topkwaliteit

goede communicatie en ,snelle levering

Snelle sevice en top materiaal

Topsite om dartsmateriaal te bestellen.

Akkerstraat 73

2460 Kasterlee