Alles was in orde

Goede service en goede kwaliteit van de producten

Altijd heel vriendelijk. En goede begeleiding

Overzichtelijke website en correct.

Topservice.... beter dan de noorderburen... oops :-)

Een winkel om zeker eens te bezoeken

Mooie winkel met zeer vriendelijke bediening.

Ben daar bij darts online goed ontvangen ,men nam de tijd om mij zo goed mogelijk te helpen top winkel en top man .en niet duur

Een echte aanrader.

Zeer vriendelijke mensen. Ze nemen echt de tijd om je te helpen. Ik kom er zeker nog eens terug. Echt een bezoekje waard.

Afgehandeld zo als het hoort te zijn.

Bestelling geplaatst en drie dagen later ontvangen. Afgehandeld zo als het moet zijn , zonder enig probleem.

Goede en vriendelijke service

Ik kreeg ruim voldoende de tijd om darts pijlen te proberen en kreeg ook goede uitleg en advies. Winkelervaring was top.

Zeer vriendelijk, duidelijke uitleg en zeer aangenaam.

Heel aangenaam

Heel vriendelijke bediening , Tinne heef alle tijd om uitgebreid te kiezen en uit te testen , supervriendelijk

Ik ben een tevreden klant

Ik kom zeker nog langs om darts materiaal aan te schaffen

Zeer vriendelijk ,zeer goede hulp bij het kiezen van de verschillende dartsbenodigheden.

Topservice!

Zeer goede uitleg gekregen van de zaakvoerster op een aangename, ongedwongen manier. Als ik iets nodig heb inzake darts kom ik opnieuw langs.

CORRECTE EN STIPTE LEVERING

TOP

Perfecte dienstverlening

Zeer behulpzaam, geduldig en duidelijk met uitleg. 10/10

Heel goed hulp gekregen

Alles super in orde

Steeds alles in orde

Perfect in orde

Vlotte bestelling en afhandeling !

Ben er geweest om pijlen te testen werd heel goed geholpen en verschillende tips gekregen

Als beginnende darter werd aan mij alles perfect uitgelegd.

Altijd super gedienstig!

Niks is daar teveel in de winkel. Vriendelijke en gedienstige bediening zodat ik graag altijd terug ga.

Snelle service vriendelijke mensen een aanrader

Voor elke darter wel iets!

Goeie prijzen en zeer vriendelijke service. Ik word vaste klant

Goede bediening

Klein maar fijn, goed bediening.

Passie

Als huis-tuin-en-keuken-liefhebber van Darts, heeft ook mijn zoon de microbe te pakken. Zijn kot zal uitgerust zijn met goed advies en materiaal van Darts-online. Mensen die goede service geven met geduld en passie.

Akkerstraat 73

2460 Kasterlee