Zeer vriendelijk

Verschillende pijlen mogen testen in winkel. Verkoopster neemt de tijd om te kunnen kiezen en natuurlijk zeer vriendelijk. Top

Een heel goede bediening en prijs kwaliteit perfect goede service Beter kan niet

Zeer betrouwbaar en super vriendelijk!

Snelle levering na bestelling. Support vriendelijke persoon.

Perfect !!

Vlugge en correcte levering met Bpost !!

Zeer vriendelijk en zeer goede prijs/kwaliteit

Prachtige overzichtige winkel met zeer vriendelijke eigenaars. Verschillende merken aanwezig en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

...

Heel klantvriendelijk

Snel groeiende shop in Kempen is altijd aangenaam.

Mooi assortiment en een vriendelijke en geduldige uitbaatster.

Vriendelijk en deskundig advies, top-dienstverlening bij keuze van 't juiste artikel

vakkundigheid schept vertrouwen bij maken van de juiste keuzes

Behulpzaam

Bij het kiezen van nieuwe pijlen kan je alles uitproberen.

Top ervaring!!!

Super vriendelijk, en super behulpzaam. Ze zien mij zeker nog terug!

Super goede service

Goed en vlot

Vlotte en vriendelijke bediening

ruime keuze

Voor ieder wat wils, vriendelijk onthaal

Top klein gezellig dartsshop

Zeer vriendelijke en spontane dame,neemt haar tijd om u te helpen,heb daar zeker meer dan 1u binnen geweest, denk 6 setjes pijlen getest en steeds even vriendelijk om al de setjes voor u klaar te leggen en zeker ni pushen om u de duurste pijlen te laten kopen. Ps...gooi daar toch 180 zeker

Vriendelijke mensen goede service

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen alleen weinig in stock maar als je iets moet hebben word het snel besteld dus dit is ook geen probleem top

Hier kom ik nog

Zeer vriendelijk en persoonlijke benadering. Je ziet dat ze met plezier in haar winkel staat en voor ieder de geschikte pijlen of materiaal wil verkopen zonder aan te dringen

Goede service en snelle levering

Als beginner zaten we nog met enkele vragen, we werden hierbij heel snel en vriendelijk geholpen. Na twee dagen hadden we de bestelde artikelen al in de bus. Dit was onze eerste en zeker niet onze laatste bestelling. Zeker een aanrader!

Top service, Top kwaliteit en super goede begeleiding in aankoop.

Eerste maal dat ik iets bestel

Is mij eerste maal dat ik iets bestel

Super service

Vriendelijk, geduldig en enthousiast :)

Super geweldige dartswinkel

Met super geweldig bedoel ik goede uitleg, ruim aanbod en super toffe eigenaar. De moeite als darter om eens langs tegaan.

Top website!

Topservice! Mijn vragen werden direct beantwoord, en mijn bestelling lag de dag erna al klaar voor afhaling.

Heel positief

Vlotte en leuke bediening , er is tijd voor al uw vragen . Een klein maar heel gezellig winkeltje een echte aanrader .

Akkerstraat 73

2460 Kasterlee