Snelle service en uitstekend werk staan open coor hulp indien nodig.!

Super. Snelle levering en goede producten

Zeker een aanrader

Zeeer klantvriendelijk

Gemakkelijk te contacteren. Reageren heel snel!!!

Uitstekende service

Na reeds 2 maal ter plaatsen geweest te zijn, was ik 100 percent zeker dat online shoppen geen problemen mocht geven. Als ik iets nodig heb voor darts is er maar 1 adres

goed zo

bestelling snel ontvangen

super rapide

je suis très content juste à temps pour l'anniversaire de mon mari

Topservice

Fantastisch, savonds besteld, dag nadien al verstuurd en tegen de middag dag nadien geleverd.. vlotter kan niet!

Super service

Snelle geholpen en vriendel

Sympathiek en behulpzaam en veel keuze

Altijd even vriendelijk. Veel keuze voor zowel de gelegenheidsdarter als de geoefende !

Ruime keuze en persoonlijke service

Mocht ontelbare sets pijlen testen. Als beginner ontving ik handige tips en advies. TOP ZAAK

Behulpzaam vriendelijk en zeer vriendelijk.

Aanrader om naar toe te gaan.

Mooie winkel met vele keuzes

Als beginnende darter vind je alles wat je nodig hebt en ze helpen je ook bij het maken van je keuzes.

vlotte bediening en vriendelijk geholpen

kleine gezellige winkel, je voelt je meteen thuis. goede hulpverlening er word tijd genomen ondanks de drukte. grote keuze in materiaal online bestellen gemakkelijk en vlot bestelling staat steeds klaar

Snelle en goede service

Altijd goed beholpen.

Zeer intresante ontmoeting met mensen die weten waarmee ze bezig zijn.

Geweldig!!

Ik ben nog nooit ontgoocheld geweest na een online aankoop bij Darts-Online. Steeds correcte e snelle levering. Zoek het niet té ver...Kasterlee is dichtbij. Een schot in de 'bullseye'...

Top mensen en top uitleg!

Ik blijf vaste klant, toffe mensen en goede uitleg en je hebt de tijd om rustig alles te testen. Echt top!

Een echte topper.

Zeer professionele behandeling van de klant. Zeer snelle respons op een vraag die we hadden bij de bestelling. Deskundige uitleg door Tinne , alsook een foto hoe de dubbele zending was verpakt. Uiterst tevreden door de vlotte communicatie met haar en de snelle levering. Een echte aanrader.

Aanrader

Een klein maar gezellig winkeltje met een topservice! Heel vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!!

Top winkel top bediening !!

Top winkel voor iedereen die van darts houd vriendelijke mensen en nemen graag hun tijd om de klant verder te helpen testen van verschillende pijltjes is daar geen probleem.

Top winkel top bediening !!

Product als omschreven goede opvolging en snel geleverd...

Top winkel

Online een mooie en handige site. In de winkel zelf super vriendelijke mensen helpen je heel goed. Geen vraag is teveel. Ook super van de afhaal momenten savonds en open op zondag voormiddag! Mijn nieuwe vaste shop!

Vriendelijk en snel geleverd.

Hello, Hartelijk dank voor de spoedige levering. Mijn zoon en ik zullen de shirts dragen op het WK darts in Londen eind december. :) We kijken er al naar uit! Groetjes uit het Brussels Gewest Daniela

Akkerstraat 73

2460 Kasterlee