Dag nadien de bestelling zl ontvangen.

Goede en snelle service

Correcte en snelle bezorging

Snelle levering !! Alles in orde !

Simpel, goed, gewoon zoals het moet !

Tervreden over alles

Alles perfekt toegekomen en goe materiaal.

Prijs Kwaliteit Service allemaal uitstekend

Mooie site met de nodige uitleg, correcte prijzen en snelle en veilige levering met tracking.

Had mijn bestelling geplaatst en de volgende dag was mijn pakje al geleverd ben heel blij met de dienst verlening

Super tevreden

Het is vlot en goede webshop waar als iets zoekt goed het product vind.Het heeft ook makkelijk betaalmethode.Als de bestelling opsturen is super goed verpakt zodat het tijdens het transport geen schade heeft.Je kan je bestelling ook altijd op de voet volgen. Ik ben een heel tevreden klant en bevel jullie zeker aan bij andere mensen

Super snelle levering en vriendelijke mensen

snelle levering en goed verpakt

goede servies

Zeer vlot en duidelijk verlopen

Goede service en vlotte afhandeling

Zijn van hun woord snelle levering

Top service!

Woensdagavond bestelling geplaatst, vrijdagochtend geleverd.

Snel

Duidelijke online shop, snel besteld, nog sneller geleverd

Alles makelijk te vinden op de site.

Makelijk online bestellen als je weet wat je nodig hebt. Levering was 2e dag na bestelling, dus ok.

Klasse

Zeer vriendelijk en behulpzaam in hun winkel, bij online bestellen zeer snelle en correcte levering!

Zeer snelle levering van de bestelling. Zeer hoge kwaliteit!

Hartelijk dank voor de snelle levering van dartsboard, enz. Het is aangenaam om met producten van deze kwaliteit te spelen. Een echte aanrader qua levering, verzending, verpakking, kwaliteit,... hartelijk dank!

Perfecte service

De handgeschreven bedanking was wel leuk.

Super service

Super. Bestelling geplaatst en 2 dagen erna geleverd. Snelle en verzorgde service. Goed en stevig verpakt.

Ok

Snelle levering Spijtig dat 1 pijltje na 1 dag al stuk is (gewoon mee naar het bord gegooid)

Top!!

Top service!!

Zeer klantvriendelijk

Zoals steeds ben ik zeer vriendelijk onthaald en heb ik zeer uitgebreide uitleg gekregen ivm de producten die ik zocht.

Top producten met snelle levering

Zeer snelle levering van kwaliteitsvolle producten dewelke totaal aan de verwachtingen voldoen.

Snel

Duidelijk en snel

Klant is koning

Nemen goed de tijd om u verder te helpen.

Akkerstraat 73

2460 Kasterlee