snel en giedkoop

Discreet verstuurd

goed spull

Betrouwbaar!

Betrouwbaar en snel geleverd. Goede kwaliteit.

It is as always a great Experience, Trippin' my head out now Wow.

Zolang als ik al Bestel bij Funcaps, tis altijd een Snelle bezorging. Ook van zeer goede kwaliteit, Ja je zou zo kunnen zeggen, Funcaps de Nr.1 van Nederland en Omstreken. Ben nog altijd zeer tevreden, met mijn aankopen hierzo. Yep it's Amazing Gold you have here in the Netherlands by the Funcaps Compagnie. So i say Thank you for always.

Olie die ik heb besteld is gaan lekken

Ik had 2 bakjes hhc destilaat besteld, ieder van 4gram. Maar na het openen de zak die ik binnen kreeg bleek dat 1 van de bakjes niet goed dicht leek te zitten en het is gaan lekken in de zak en nu aan de binnenkant van de zak plakt waardoor de bakjes helemaal vies waren en veel van het product verloren is gegaan.

top

dus

Goed product

Vlot

Bestelling geplaatst en 2 dagen later lag het in de brievenbus, super makkelijk en snel. Nooit problemen mee gehad.

Betrouwbare shop, makkelijk en snelle service

Gemakkelijk assortiment bekijken, informatie en reviews per product of in de weblog. Bestelling plaatsen is goed verlopen en de vraag nadien aan de klantenservice is ook snel en juist beantwoordt. Zeer snelle en discrete levering. In één woord: geweldig!

Outstanding

I highly recommend funcaps to every enthusiastic researcher, great products and amazing quality.

Altijd perfecte service

Super snelle levering en altijd goed in contact en service!

Lekker rustig

Lekker rustig word ik er van

Snelle bezorging en top trip!

Snel bezorgd en zeer leuke tijd gehad. Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar

Pakket niet bezorgd

Slechte klantenservice, niemand te bereiken nadat mijn pakketje niet bezorgd werd (wss kwijt)

surprised

Ik plaatste mijn bestelling om 14:30. Toen ik FUNCAPSI morgenochtend om 10:30 ging bellen om het trackingnummer van mijn zending te vragen, stond post.nl voor mijn deur met mijn bestellingen. Ik was zeer verrast. dank u FUNCAPS

Keurig snel geleverd. Gewoon TOP

Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Dat is gewoon wat we willen. Duidelijke info bij product

Klantvriendelijk goeie service ben er zeer erg tevreden over!!

Laatst had ik sameday delivery gedaan maar het geld werd later gestort heb ik netjes de helft van het bedrag terug gekregen en een dag later was mijn bestelling binnen! Bedankt funcaps!

Super snel en complete levering.

Alle bestellingen werden snel geleverd. Tijdig geinfomeerd mbt status bestellingen. Ik raad het aan. Prima service

Snelle bezorging goed netjes geleverd

Ja goede levering

Goed soms doet de post er lang mee maar meestal ok

Vriendelijke behulp saam

Altijd netjes bereikbaar, verzending snel en netjes verpakt

Snelle reactie van de klantenservice

Ze haddden me goed en spoedig geholpen en het is top kwaliteit! Deze website is zeker een aanrader

Over het algemeen een snelle service. Mijn laatste wat grotere bestelling is echter niet geleverd. m

Voorheen goede ervaringen, laatste bestelling ,ondanks een bijbetaling van 12,50 voor dagaflevering, niet geleverd. Funcaps wijst nu naar de bezorger waar ik natuurlijk niets te maken heb. Zijn nu weken verder en niets meer gehoord. Doe dus voorzichtig met bestellen…..levering is niet gegarandeerd.

Fantastisch!

Goede en snelle levering