Geweldige producten nog betere service

De beste verkoper van research chemicals van allemaal.

De tijd van levering klopt niet

De levering komt niet op de tijd die doorgegeven wordt zelfs een 2 dagen later

Bulshit

I made a payment for some products and they didn't delivered nothing.

• Would you recommend us? No

Doet wat het beloofd

Snelle en discrete service, kreeg precies binnen wat er werd beloofd.

BERTOUWBAAR

Betrouwbaar. En al de jaren dat ik client was als er een keer iets mis gaat kom je er altijd wel uit via de what's- app.

sunshine from within

it was a pleasant experiment.

??????

Ik wacht al een week op het product en heb het nog steeds niet ontvangen.

het is gewoon geweldig

Ik vind de producten erg leuk

uitstekend. snel bezorgd en een heerlijke avond gehad.

De Bromazolam pellets kwamen in een zakje aan. Jammer want voorheen werd er met kleine potjes gewerkt. hierdoor waren een stuk of drie pellets verpulverd. Voor de rest niks op aan te merken.

Gewoon snel verder met je onderzoek

Research stoffen waren op en heel snel aangeleverd dus kon op tijd verder.

Trustworthy

At first they forgot a portion of my order, but they made up for it by sending me a free tab and the rest of my order. I got no complaints. Good service. Good acid. 8/10 psychonauts recommend this.

Ik heb een slaapprobleem en kan nu met Bromazolam tussen de 4u/5u aaneengesloten slapen.

Zie hierboven. Wel even checken of dat je het middel mag nemen i.v.m., eventuele wisselwerking van andere soorten medicijnen.Of allergieën en dergelijke.En de gebruiksvoorwaarden en het servicebeleid.

Eser

Het was een goede ervaring, bedankt.

Snelle bezorging en goede kwaliteit producten

Elke keer dat ik van Funcaps bestel is het in huis binnen 2 dagen. Soms zelfs de volgende ochtend. De kwaliteit is erg goed en de producten zijn redelijk geprijsd en heel betaalbaar. Je krijgt zelfs een gratis cadeautje als je over €100 besteld! Super bedrijf, ik zal hier altijd mijn onderzoeks chemicaliën blijven bestellen.

Goed!

Pakket was kwijt geraakt in de post. Ze hebben kosteloos nieuwe gestuurd.

Super service

Ik geef funcaps een dikke nul

Heb 3cmc besteld , 3 gram en betaald maar nooit niks ontvangen, tig keer gemaild en totaal geen reactie. Ik snap echt niet waarom ?? Ga nu met mijn advocaat aan de slag om mijn geld terug te krijgen maar daar heb ik een hard hoofd in. Als ze alsnog leveren of mijn geld terug geven dan zal ik mijn review wellicht veranderen, wacht nog 1 week af

Service kun je ook kopen

Netjes, snel bezorgd en toen waaier er niet bij zat werd deze alsnog ook opgestuurd. Geweldige service. Dank!

Top winkel 5*

Voor mij nooit een ander !!! 5*****

Blijf gewoon doen wat jullie doen jongens.

Lang leve funcaps!

bestelling is bezorgd

=> graag de optie om de bestelde artikelen als verzekerd postpakket te laten verzenden, middels extra betaling van 3 euro, zoals bijv. bij Homechemistry.nl dat zou mooi zijn. met vriendelijke groet, jan moerman

Prima producten en betrouwbaar

De producten die ik tot dusver besteld heb doen prima waarvoor ze bedoeld zijn. Goede klantenservice, verzendproblemen (oorzaak post-nl) worden snel opgepakt en opgelost.

Beste van het beste

Beste van het beste. En syper service

nicee

helaas 1dag te laat luie post bezorgers laaste tijd niks komt optijd

Goed, snel en betrouwbaar

Als ik bestel is het meestal de dag erop aanwezig.