Snel, veilig

Supersnel, goede kwaliteit

Super !

Super tevreden altijd met julie kwaliteit en service!

Mijn ontdekkingsreis

Nieuwe ervaring

Een site met een ruim assortiment en goeie spullen

Ik heb al een aantal keer besteld bij jullie en ben blij met de producten die ik heb ontvangen

Altijd op tijd bezorgd uitstekende kwaliteit

Vaak sarms gekocht en ze werken altijd top!

Super service mooi verpakt verzonden

Altijd behulpzaam en vriedelijk

Ik kan altijd contact opnemen en krijg meteen antwoord als ik iets wil weten. Hele goede ervaringen. Product altijd in orde, snel geleverd.

Goed snelle bezorging

Geen foute dingen

Zeer goed op 1 ding na

Vandaag a-BPVP getest dacht voor €4,95 kan ik wel even kijken of het wat is. Gatverredamme ! Wat een ranzig spul meteen hoesten en nu nog pijn in m'n longen! Meteen pijp zo goed mogelijk schoongemaakt en nu NEP aan het vapen met m'n glazen pijp in de hoop dat die miskoop en die vieze smaak weg gaan. Ondanks dit kan ik funcaps eigenlijk alleen maar 5 sterren geven postnl is soms een dagje later dan dat ze eerst zeggen maar dat ligt niet aan funcaps het pakketje word altijd bezorgd netjes en discreet. Ik kan funcaps aan iedereen aanbevelen en er zijn goede middelen die 1 juli verboden worden maar goedkoop is soms duurkoop als iets maar 4,95 per gram kost zal het wel geen psychedelische stimulans fijn gevoel gevende delicatesse zijn ! Fijne dag allemaal en research verantwoord less is vaak more als je snel last van craving ( gewenning, werkt niet meer, veel van nodig) overweeg dan een andere chemical te researchen na een tijdje is die craving stukken minder. Net als bij 1p-lsd. Na 2 weken heb je weer precies dezelfde hoeveelheid nodig als voor je die eerste zegel nam. Ook een aanrader ! Heerlijke leuke trip zonder kater !

prima!

goed en snel

Verkeerde middel binnen gekregen

Mijne ervaring is slecht de klantenservice gebeld geen gehoor! en geappt met een standaard reactie dat er erg druk is! kreeg een middel binnen wat niet eens lijkt op wat is besteld heb! En erg gevaarlijk kan zijn

Snelle levering, echter waren er wat producten niet op voorraad. Dit hebben ze netjes per mail laten weten dat het pas later binnen komt. Toen ik vroeg om mijn geld terug ipv wachten was dit geen probleem en mooi snel geregeld. Nogmaals dank!

Bestelling aangekomen zoals verwacht

Goeie ervaring met diverse producten, snel geleverd zoals verwacht.

Betrouwbaar en fijne service

De website is overzichtelijk met veel keuze aan producten. De service is prima, als je vragen hebt krijg je via mail en WhatsApp snel antwoord. Bestelling werd compleet geleverd, helaas duurde het enkele dagen voordat het bezorgd was ivm feestdag en traagheid van Postnl. Daar kan Funcaps niks aan doen maar misschien moeten ze overwegen naar een ander postbedrijf over te stappen.

Zeer snelle levering en goede producten.

Echt een goed product

Wat een ervaring zeg ik raad het zeer zeker aan om dit te gebruiken

Altijd tevreden!

Prima kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit.

Producten zijn snel geleverd en voldoen aan de verwachtingen.

Matige kwaliteit.

Tot 2keer toe had ik Rush poppers besteld, en vooral de laatste keer was er 1 flesje halfvol.de dopsluiting zat gewoon er los op. Daar viel dus geen Rush uit halen. Wacht nog op respons???

Goede producten en goede reviews

De producten zijn vaak zoals omschreven en doordat veel mensen een review plaatsen is het gemakkelijker een juiste keuze te maken wel product te kiezen dat het beste bij jou past

Kwaliteit top, service weinig

Ik bestel maar 2 producten bij Funcaps ter research. De eerste bestelling ging prima. Alles volgens wens. Top. De tweede bestelling kreeg ik bij een grote hoeveelheid 10 pellets te weinig. En als klap op de vuurpijl TWEE keer de verkeerde SARM die ik niet besteld had. De derde bestelling kreeg ik bij een grote hoeveelheid 7 pellets te weinig. De SARM klopte dit keer wel. Hoera. Bij navraag via whatsapp kreeg ik te horen dat ik de kleine lettertjes moest lezen omdat dit binnen 14 dagen gecommuniceerd moet worden anders nemen ze het niet in behandeling. Ik zat op Qatar op vakantie. Hoe moet ik dit in vredesnaam binnen 14 dagen controleren? Wat een armoedig antwoord. Voor de rest gaven ze zich nog net niet een 'klap op de schouder'. Hun woordkeuze is zeer vriendelijk en correct, maar al met al komt dit tamelijk arrogant over. Kwaliteit 2,5. Service en attitude 0.

Supper

Zeer goede service binnen 1dag geleverd. Kwaliteit van de spullen zeer goed.

Goede klantenservice

1 zending ging mis door PostNL maar eigenaar stuurde zinder probleem 2e batch die wel aan kwam! Super service

Topper

Uitstekende service en razendsnelle levering! De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor bestellen een fluitje van een cent is. Zeker een aanrader!

De levering is altijd snel. Al ben ik er wel achter gekomen dat sinds ik een precieze weegschaal gebruik de pallets allemaal een ander gewicht hebben, variërend van 2,6 tot 2,9 Schrok hier best van en sinds ze van kleur zijn veranderd is de werking ook verminderd. De blisters daarentegen zijn wel veel beter maar ook weer een stuk duurder…

Overcingellaan 17

9401 LA Assen