Meerdere bestelling goed afgehandeld. Producten ook prima.

geweldig en snelle levering

het zijn perfecte producten en de levering is zeer snel

Altijfngoed

Snel en betrouwbaar

Super snelle verzending en blij mee resultaat

Super snelle verzending Heel blij mee met het product, en helpt me echt eens door te slapen

Goede kwaliteit

Handig om te microdosen, heel precies

Super snelle bezorging

Mijn ervaring is super.snelle bezorging extra's cadeautje erbij.je kunt altijd appen met vragen of heel vriendelijke meedenkende personeel of eigenaars.ik ben blij met jullie meen ik echt en goedkoop mvg petra van cruysen

Perfect!

Geweldige ervaring

Bestellen gaat makkelijk, bezorgen gaat snel en zijn aanwezig om antwoorden te beantwoorden

Ik raad het zeker aan! Wie het origineel kent, zal niet teleurgesteld worden!

Ik ben Pools en als iets onduidelijk is, schrijf ik via een vertaler. U bent iemand tegengekomen bij wie ADHD is vastgesteld en die voorgeschreven methylfenidaat gebruikt. Helaas zijn artsen in ons land zo bang dat ik medicijnen voor een korte tijd en moet ik op zoek naar alternatieve middelen.JE BENT GESLAAGD VOOR HET EXAMEN! EN HIJ WAS NIET DE EERSTE…Het werkt geweldig en verrassend langer dan het originele alternatief. Vandaag kwam ik terug voor een ander proefpersoon Ik zal je niet vertellen hoe het bij neurotypische mensen werkt, maar het werkt beter bij ADHD dan het origineel. Ik raad het aan!!!!!

Snelle levering en goed product

Mijn producten worden altijd binnen 2 werkdagen geleverd wat top is. Na aanleiding van de reviews doe ik wel iedere keer post met tracking, just in case. Gaat ook iedere keer super. Product zelf werkt ook goed, ben heel tevreden!!

Gym

Ik heb bayna 3 keer besteld en elke keer voel ik beter dan voerg keer echt goei supplement

Al deed de Ketamine niet veel. Maar wat werkt überhaupt bij mij?

Altijd goeie service

Beste service en beste prijs/kwaliteit verhouding altijd

Zeer positief.

Snelle levering, discrete verzending en een goed product. Doet wat het moet doen! Is te vergelijken met Oxezepam.

Toppers

Behulpzaam en klanrvriendelijk

Super snelle levering! En gewoon goeie spullen!

Goede en snelle service .. En goeie spullen

Prima data când întru

Katamina

Everything was perfect

I would totally recommend

Altijd goede producten!

Ze hebben een goede klantenservice die snel reageren en dingen goed oplossen als er iets fout gaat!

Snel verzonden en top klantenservice!

Snelle levertijd, gewoon via ideal, perfect

Ik ben overgestapt van een ander naar deze omdat ze de verkeerde al een aantal keren hadden opgestuurd. Wij funcaps geen last van en je kan gewoon via iDEAL betalen wat erg fijn is. Verder vind ik het puntensysteem erg leuk!

Topsite

Doet z'n werk goed

Goed en snel

Al meerdere keren een bestelling geplaatst. Telkens alles geleverd gekregen zoals gevraagd en op het toegezegde moment. Zeker voor herhaling vatbaar.

Komen altijd hun afspraken na en ze verkopen goede spullen.

Hartstikke fijn en mooi

Funcaps is de beste website voor chemicals research producten met hoogste kwaliteit en laatste tarieven. Ik ben heel dankbaar.

Overcingellaan 17

9401 LA Assen