Top bedrijf❤️

Goede service slaap weer goed!

Snel en betrouwbaar

Heb je vragen? Geen probleem antwoord heb je snel. Snelle levering en er zit soms een leuk cadeautje bij!

Een hele fijne ervaring met onderzoek producten

De bestelling is ook deze keer vlot geregeld de 2 mmc ( zolang de voorraad nog strekt) vinden wij zeker waard om het te proberen. Onze ervaring, kleine hoeveelheid oplossen in koffie. Neemt je lichaam het fijner op dan via de neus.

Goede kwaliteit

Meestal / vooral neem Ik de optie same day delivery, en dan is het er ook dezelfde dag:) werd zelfs een x gebeld omdat ik achteraf woon en een toevoeging aan mijn adres heb en ze niet precies wisten waar nu het pakket te bezorgen, en het regende dus ze wouden het pakket niet zomaar ergens buiten achter laten! Er zijn weinig bezorgers die dat doen! En daarom dus ook de 5 sterren die ik gegeven heb:) Zeer tevreden over dit bedrijf:)

Goede kwaliteit en snel verzonden.

Alles helemaal prima. Het is precies wat ik verwacht en super snel verzonden. Klantenservice is ook erg fijn :-).

Altijd goed en ondanks black friday dag erna precies op tijd in huis dank jullie

Goed bedrijf met goed kwaliteit

Doet wat het moet doen.

Heb het nu voor een 2de keer probeert en kan zeggen, de 2de keer pakt het nog beter uit als de eerste keer. Vooral een goede dieet, trainingsschema, cardio en supplementen zijn belangrijk. Drink goed en zorg voor genoeg eiwitten calorieën en vitamines zoals 3 omega. Vooral ook belangrijk geen drugs of alchol te combineren.

Mijn ervaring ben egt veel goed

Mijn ervanring ben egt goed danjuwel voor de goede dienst

Perfecte levering

Goede levering en producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Zoals hierboven beschreven, wel wat laag in voorraad

Snel

Enkele maanden helaas niets kunnen ontvangen, maar het was het wachten waard. Gelijk weer bestelling geplaatst!

Producten constant top

Iedere bestelling worden, keer op keer, goed verpakt en o zo gaaf er zit regelmatig een verrassinkje bij. Leuk, attent en handig. Gisteren verrast met 3 gave items die we nog niet eerder gezien hadden. Daar worden we nog happier van. De laatste zending, besteld vrijdag 29/11 voor 16:30 kwam next day binnen. De 3 voorlaatste zendingen, op tijd besteld, door Funcaps zelfde dag verzonden. Alles volgens plan, echter er werd roet in de happy verwachting gegooid door POSTNL, 3 x mega vertraging op rij door PostNL. Gelukkig maakt de (constante) kwaliteit van de producten alles meer dan goed. Chapeau Funcaps.

Hulp kan worden geboden via whatsapp (voor eventuele issues), zelf 0 issues gehad, super snel bezorgd Solid 10/10

Breed aanbod, goede prijzen, snelle verzending.

Goeie shit.

Nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen, was de eerste en de laatste.

Super betrouwbaar

Al een tijdje vaste klant. Altijd alles de volgende dag geleverd.

Goed en Slecht

Deze review gaat alleen over de research chemicals. Goed: -Betrouwbaar bedrijf -Tijdige verzending -Contact mogelijk -Veel producten Slecht: Om de zoveel maanden is er een nieuwe batch van wat ik bestelde (2f-ketamine, dck-ketamine) en die heeft TOTAAL andere eigenschappen dan de vorige - niet alleen qua uitwerking maar ook qua kleur, structuur etc. Met wat ze nu aanbieden onder die namen, is het voor niet meer de moeite waard om te bestellen qua uitwerking- dus ik zal in de gaten houden wanneer de foto veranderd van deze producten om te kijken of ze weer iets goeds aanbieden onder deze namen. Het is echt jammer, want als het goed is dan is het ook echt GOED.

Altijd een geslaagd onderzoek met FunCaps

Voor de hobby onderzoeker is het van groots belang, om van de juiste materialen voorzien te worden, met een goeie service! FunCaps slaagd hierin met Vlag en Wimpel!!!

en snelle service

Everything good

Everything is good as always, delivery on time

Hm

Ching chong

Altijd top!

Ik heb hier vaak zat besteld en het is altijd correct en snel geleverd

Met designer drugs neem je altijd risico's, maar als je ze dan toch besteld moet je bij dit bedrijf zijn!

Hele goede service!

Overcingellaan 17