Goede medicijnen.

Super camping!

Hele gezellige week gehad, Hele dag door animatie voor de kids, Sanitair was heel erg netjes , personeel heel erg vriendelijk. Al met al een top vakantie

Het is jammer

Altijd goede ervaringen gehad Pakketjes via post.nl Minder want betaald voor track en trace En je kan niet volgen Maar met funcaps Goede communicatie gehad Probleem of klacht werd serieus genomen Maar nu me laaste bestelling kan ik na fluiten ben ik bang Wel betaald Er is een t&t Maar wacht meer dan een week al erop Als je nieuws volgd. Is de situatie begrijpelijk. Was het spelen met vuur of niet. Vind ik moeilijk om te zeggen. Er werd wel gewaarschuwd. Maar we weten wel dat het gewoon als consument gebruikt werd. Ben voorstander dat op sommige producten een verbod is gekomen En zekers niet bedoeling voor jeugd Leeftijds controle omzeilen is snel gedaan. Maar goed ik was blij met funcaps Echter nu wel begrip voor de situatie Maar geld kwijt raken en niks krijgen Is nooit positief

Top kwaliteit

Bestel al jaaren geen problemen top spul

Bestelling nooit ontvangen

Zwendel

Snelle levering , echt product

raar dat ze ineens uit de lucht zijn!

Ik heb mijn bestelling netjes en op tijd aangekregen. Maar dezelfde dag was de website uit de lucht,en kwamen mails naar hun niet aan. Dit vind ik wel verontrustend,en daardoor durf ik de producten niet uit te proberen!

Pakket nooit aangekomen

Ik heb twee x een bestelling geplaatst rond de 50€ dee eerste kwam nooit aan, dus bestel ik er nog een met track & trace. Deze Geeft aan dat mijn brievenbus envelope bezorgd was 10dagen geleden. Niks gezien. 100€ kwijt. Funcaps was vroeger betrouwbaar wat is er gebeurd??

beste slapers die ik ooit heb gehad.

jammer dat hij zo doorwerkt de volgende dag.....................mijn zoon heeft zwaar trauma,slaapt met beetje geluk 2 uur per nacht,en word dan wakker uit zijn hel.met deze pillen neemt hij er 2 per nacht,slaapt ongestoort 5 uur lang,en HIJ heeft geen last van dag verschijnselen(waarschijnlijk omdat hij nu zijn rust kan pakken 5 uurtjes,is het goed ja ehm,zeg het maar,het helpt hem).......ik gebruik puur recreatief.

Top site! Ik ben altijd zeer tevreden geweest!

Een snelle levering en goede kwaliteit...

Alltijd netjes bezorg en snel

Wordt de volgende dag meestal al laat geleverd, super goeie service en goeie producten

Prima service!

Betrouwbare webwinkel

Goede kwaliteit spullen

Snelle levering, al jaren prima.

Goede service en kwaliteit

Goede kwaliteit van het product en van de service.

Geld kwijt

Website offline en klanten zijn dan de sjaak. Geld kwijt. Erg jammer. Net op een verkeerd moment besteld

thanks

good bromazolam

Niks ontvangen

Website uit de lucht geld kwijt

Good

Good!!

Ik heb bijna alles geprobeerd

Blijkbaar werkt door mijn cptss alleen LSD bij mij. Maar alle eerdere producten om te slapen,rustgevende dingen werkte bij mij 1 dag. Lang leve ggz Maar jullie service is top.

Het bestellen gaat heel makkelijk de leveringen is supersnel dat zodat we willen toch

Veel keuze, goede toelichting en snelle levering

Funcaps biedt veel keuze in de artikelen, zet er een goede toelichting bij en zorgt voor snelle levering

Snelle levering, leuke extra's, breed assortiment

Ik bestel al langer bij funcaps en ben altijd zeer tevreden over de snelle levering en het brede assortiment. Je krijgt ook leuke extra's zoals het sparen van punten (=korting), een gift bij bestellingen boven de 100 euro (ik ben erg blij met de stijlvolle vierkante asbak die ze laatst als optie hebben toegevoegd, ondertussen heb ik alles van de goodiebags wel gehad) en er zat laatst ook een leuk informatief boekje bij waarin ik ontdekte dat ze een breder assortiment hebben dan ik dacht.

Zeer tevreden. Een van de fijnsste en meest vertrouwde vendor

Altijd snel en. Vriendelijk en hoeie producten

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA