Goeie kwaliteit

Verwachtingen van product is goed

Altijd top service en goede producten

Meerdere soorten producten hier gekocht. Altijd snelle levering. Goede klantenservice. Beste leverancier van RCs in NL

Same-day-delivery is een totaal lachertje!

Op maandag een bestelling gedaan met same-day-delivery. Het zou de volgende dag tussen 17:30 en 22:30 bezorgd worden. We zijn nu vier dagen verder en in de tussentijd is er nog steeds geen pakket bezorgd. In de tussentijd is de enige handreiking van FunCaps om mij het verschil in bezorging te betalen (wat nog steeds niet is overgemaakt). Maar het heeft voor hun geen prioriteit om mij alsnog snel van de bestelde goederen te voorzien. Ze beroepen zich erop dat ze een 'onderzoek' moeten instellen en dat af moeten wachten. Tot dat eindelijk is opgelost kan ik stikken. Echt een walgelijk bedrijf dit. Maar het laatste woord is nog niet gezegd, heb mijn dossier aan mijn rechtsbijstandsadvocaat gegeven en hij gaat hier werk van maken.

Goede service, maar het product zelf niet echt aan verwachtingen voldaan helaas

Super service en super kwaliteit

Ik ben tot nu toe erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service wat jullie hebben. Ik adviseer mensen ook jullie site want jullie hebben een mega uitgebreide lijst kwa spullen

Goed spul

Goed spul!

Snel, goedkoop en kwaliteit

9/10

goed zoals gewoonlijk maar bestelling was niet helemaal compleet

er waren een aantal pillen minder dan dat ik besteld had, maar ik heb contact gehad met Funcaps en ze zullen me dan extra geven, of in dit geval de pillen die ik nu niet heb

Heel uitstekend en doel gericht

Diazepam, Echt een top product , Zeker het proberen waard .

Kreeg bestelling snel geleverd, kwaliteit van ontvangen producten is heel goed

Amazing

Top site niks te klagen snelle service

snel punctueel en servicegericht

ik heb nog nooit een probleem gehad met ze, dat zegt mij iets over de zorg die aan bestellingen besteedt wordt.

TOP

Altijd op tijd en goede kwaliteit

Pakket was niet binnengekomen, 1 appje met de eigenaar en alles was geregeld

goed winkel

Mijn bestelling is niet compleet geleverd, ik heb ze gemaild en een dag later was de rest van mijn bestelling verstuurd. qualiteit is ook goed.

Toppers

Niks op aan te merken

Snelle en discrete levering.

Uitstekende service en kwaliteit

Na 2 jaar lang elke bestelling bij funcaps te hebben voldaan is het in mijn ogen de beste rc shop die er is in Nederland.

Snelle service, vriendelijk personeel.

Bestelling gedaan, gemaild voor n vraag en gelijk antwoord gekregen met goede service.

Top bezorging, matig product

Top bezorging, matig product

BEzorging altijd 2 dagen te laat terwijl ik wel voor 6 euro bezorging bestel en voor 12 uur

gewoon vervelend dat het paketje altijd te laat is.....

Van alle sites toch wel de meest betrouwbare!

Zuivere topkwaliteit en hopelijk mogen we nog lang onze onderzoeken doen via jullie die dit mogelijk maken!

Top en goeie service

Goeie kwaliteit Reactie krijg je snel bij vragen Breed assortiment En voelt vertrouwd en een veilige site.