Great service

Good products, reliable and great communication. Couldn't recommend more.

Uitstekend, en snelle levering

The best webshop in the Country

I really love the qualitys

Snelle service en ruim assortiment

Prima bedrijf , mocht er iets misgaan lossen ze het goed op via de klantenservice

Goede service en snelle levering

Snel en goed

Snel en betrouwbaar

Ze hebben snelle levering En de kwaliteit is goed

supersnelle service, goede werkzaamheid

Geen gezeur met bitcoins of onbetrouwbare sites of angst voor nep. Enig minpuntje vind ik dat ze zo superklein zijn en je geen 'halfje' kunt nemen

Perfecte levering, en super snelle klantenservice bij vragen!

Mijn ervaring is dat Funcaps altijd netjes alles levert... Een ruime beschrijving van het product erbij vermeld (en klant ervaringen van het product)... What you see is what you get! En hoop ook nog lang gebruik te kunnen maken van hun producten! Met vriendelijke groet, Melvin H

Nagyszerű

Meg vagyok vele elégedve eddig gond nélkül ment a rendelés és a kiszálitás is

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt en betrouwbaar! Ik bestel hier al een jaar en ik ben zeer tevreden. Voor vragen zijn Funcaps goed te bereiken.

just awful

The shipment is not yet arrived at PostNL.

• Would you recommend us? No

Great

Everytjing was great. Fast and professional.

top

netjes verpakt en verstuurd.

Most of time best But obce they didnt send me box But they appologyze from owners

Best company it always suprided when u found they put some More if u are regular customer or Buying More danke well

Snelle en fijne levering, helder contact via e-mail, top producten

Betrouwbaar en niet misleidend

Ik had een veilige ervaring en het was wel leuk.

Betrouwbaar

Goede snelle service mooie verpakking top

Geweldige website met een uitgebreid aanbod en uitstekende service.

Funcaps.nl is echt een superchille site voor het vinden van coole cadeaus. Ze hebben echt van alles en de kwaliteit is top. Bestellen gaat super makkelijk en m'n pakketje was er super snel. De klantenservice is ook mega vriendelijk en helpt je goed. De productfoto's en beschrijvingen maken het kiezen heel makkelijk. Ik ben echt blij met wat ik heb gekocht en ga hier zeker vaker shoppen!

Helemaal zoals verwacht, erg blij

Always arrive and everything is very profesional.

Top snel verzonden snel in huis

Super service

Altijd goed en snel geleverd

Kwaliteit spul gewoon bestellen jongens

Altijd too service

Vriendelijke afhandeling

Betrouwbaar. Kwalitatief sterk. Bereikbare en goede klantenservice.

Funcaps overtreft alles wat ik zou verwachten van een research chemical leverancier. Ik hoef me geen zorgen te maken over nepproducten of zendingen die niet aankomen. Ik heb meerdere keren via whatsapp contact gehad met de klantenservice, en ik krijg razendsnel antwoord. Chapeau.

Snelle service en betrouwbaar

Heb hier besteld en kreeg snel en discreet het pakketje binnen. De klantenservice reageert ook snel. 5/5

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA