Always arrive and everything is very profesional.

Top snel verzonden snel in huis

Super service

Altijd goed en snel geleverd

Kwaliteit spul gewoon bestellen jongens

Altijd too service

Vriendelijke afhandeling

Betrouwbaar. Kwalitatief sterk. Bereikbare en goede klantenservice.

Funcaps overtreft alles wat ik zou verwachten van een research chemical leverancier. Ik hoef me geen zorgen te maken over nepproducten of zendingen die niet aankomen. Ik heb meerdere keren via whatsapp contact gehad met de klantenservice, en ik krijg razendsnel antwoord. Chapeau.

Snelle service en betrouwbaar

Heb hier besteld en kreeg snel en discreet het pakketje binnen. De klantenservice reageert ook snel. 5/5

Snel en discreet

Fijne samenwerking

Super goeie service

Mijn ervaaringen bij FUNCAPs is zo lang als ik het bedrijf ken hartstikke goed altijd duidelijk de site is duidelijk en wijst best makkelijk de weg kwa zoeken en als niet kan vi den wat je zoekt dan heb je altijd de zoek functie nog via waar je snel en makkelijk jouw gewenste product kunt vinden De service is altijd goed en bij vragen word je ook prima na wens geholpen ( en dat zeg k uit eigen ervaring) En altijd snelle levering van funcap zelf uit Alleen bij postnl gaat het nog wel eens mis waardoor jeje pakketje dan een dag tot 2 dagen later binnen heb maar dat licht aan postnl e. Iet aan funcaps zelf

Helemaal top&betrouwbaar! Goed bezig jongens

Zie hierboven

Snelle levering!

Zoals aangegeven!

Szuper csapat.

Korrekt kiszolgálás, segítőkész munkatársak,100% minőség. Szerintem a legjobb csapat.

Snel geleverd goed en discreet

Top website en eigenaar

Bestelling niet ontvangen

Snel besteld , niks ontvangen helaas

مرسی مرسی مرسی

uitstekend

Snelle service, goede kwaliteit van producten. zeer tevreden.

Kwaliteit, vlotte levering

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop, het product is van goede kwaliteit en het was al binnen anderhalve dag geleverd. Ik ga zeker weer opnieuw hier bestellen als mijn potje leeg is.

I recommend to my friends

I ordered multiple times lots of different products all of them was really good and shipping is really fast. I recomended this website to my friends.

Werken goed, snelle levering.

Na jaren maar 3 uur slaap per nacht, eindelijk lekker doorslapen. Huisarts geeft ze niet, terwijl ik ze maar 2x per week slik, omdat het verslavend is. Kan wel anti depressiva krijgen,.........

Super service, fast shipment and reliable

They are very fast, and have super after sales. Their waa a slight problem, which wasnt their fault. And they offered super support. Impressed

Valt tegen

Er staat levering binnen 1 dag . Door PostNL. Maar duurt veel langer ivm drukte bij PostNL

Uitstekende Kwaliteit , Service & Bezorging(tijd) !

Uitstekende Kwaliteit , Service & Bezorging(tijd) !

Komt snel afspraak na!!

Snelle en makkelijk bestellen

Tot nu toe twee keer een bestelling gedaan. Snelle en discrete levering. Perfecte service en ook op WhatsApp snelle reactie bij vragen.

Just so easy

Products are shipped quickly, safely and discreetly. Prices are reasonable!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA