Great quality and customer service

Great quality and customer service

Altijd netjes en snel gekeverd

Gaat eigenlijk altijd perfect. Tot nu toe, bestelling is vrijdag verstuurd en tot op heden niets ontvangen. Maar dat is mijn eigen schuld, verzending gekozen zonder trace.

Super goed

Heel snel en netjes geleverd wat ik wilde

vooral snelle levering en reageerd meteen mocht er iets niet goed zijn

zeer goed wel een beetje prijzig maar dat is alles tegenwoordig,de kwalitijd is geweldig dus dat maakt t wel weer goed

Toppers

Bestel hier al vele jaren met plezier

Discreet en zorgvuldig

Verrast met de zorgvuldigheid en discretie van de verpakking . Top!

Zorgvuldig

Duidelijke communicatie en afspraken goed nagekomen. Discreet en zorgvuldige levering.

Toppp spul

Goeie kwaliteit!

Niks op aan te merken. Snel geleverd, precies wat we besteld hadden en werkte goed

Perfect voor als je meer wil

Alsof de wereld voor je open gaat

Altijd top

Uitstekende kwaliteit en service!

Ik ben ondertussen al vaste klant, altijd komen de pakketjes netjes op tijd aan.

Snel en betrouwbaar

Betaling is wat onhandig maar voorraad klopt, levering volgens afspraak en product conform omschrijving. Enkel een keer vertraging gehad door de post

Heerlijk samen in je eigen bubbel

Top voor herhaling zekers!!

Top, discreet, snel

Goed bedrijf Duidelijk Discreet Top

Snelle levering, goed onderzoeksmateriaal

Snelle levering, goed onderzoeksmateriaal

Zeer tevreden over zowel de producten als de snelle service

Funcaps heb ik leren kennen via een vriendin. Eerst was ik wat sceptisch, maar toch wilde ik wel een slaapmedicatie uitproberen vanwege mijn heftige slaapproblematiek. Al snel na inname was ik positief over het effect dat het slaapmiddel op mij had. Zoals het omschreven werd op de website was ook écht werkelijkheid. Zelf ben ik wel heel voorzichtig met inname, wanneer ik de medicatie neem houd ik strikt bij om zo eventuele verslaving te voorkomen. Ik ben erg tevreden over de snelheid waarmee Funcaps bezorgd en de discrete verzendmethode. Binnenkort wil ik graag iets anders proberen, juist het tegenovergestelde van wat de slaapmedicatie doet en ik vertrouw Funcaps in wat zij verkopen.

Goed geregeld en makkelijk met betaling

Zondag avond besteld en dinsdag middag binnen, onlangs een fout bij het inpakken makkelijk via whatsapp een bericht kunnen sturen met snelle reactie en nog de volgende dag het ontbrekend artikel binnengekregen!!

Fast shipping, good customer service

My track&trace package got lost somehow, after contacting them via WhatsApp, and everything went smooth. Got letter another day and got reimbursed with plus around 1/3 of original order. Products are definitely good quality, fine pressed. Perfect for washing my clothes with!!

Altijd goed

Goede service. Goede kwaliteit. Mis wel een aantal benzo research chemicals.

Goeie kwaliteit en snelle, adequate service

Wij zijn leverancier van microdosing producten en kopen regelmatig en in grote hoeveelheden in bij Funcaps (blotters). Onze ervaringen met Funcaps zijn ronduit positief. De kwaliteit van hun producten is consequent hoog, wat voor ons van essentieel belang is. Natuurlijk kan er af en toe iets misgaan met een levering, maar wat echt opvalt is hoe snel en adequaat Funcaps reageert wanneer er een probleem is. Er zijn geen lange wachttijden voor een antwoord of oplossing, wat de betrouwbaarheid van hun service onderstreept. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Funcaps en kunnen hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige producten.

Uitgebreid assortiment, met snelle, discrete levering

De website is helder ingedeeld in categorieën, met bijbehorende informatie.

Goed en prima prijzen

Goede ervaringen met Funcaps

Alles prima

Overzichtelijke site, goede prijzen en snel verzonden.

Snelle goede service

Deze apotheek is ten minste wel makkelijk bereikbaar zonder poespas. Toppie, dankjewel

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA