Eerlijk en goede prijs/kwaliteit

Koop al jaren diverse producten via Funcaps en zijn leuk om te experimenteren of gewoon zeer effectief een aanrader zijn de Pyrazolam Pellets 3mg echt super spul.

Goede omschrijving van alles en er werd snel geleverd. Zeer tevreden

Snel en netjes !

Altijd op tijd bezorgd zonder problemen alleen apart storten op bankrekening is wat lastig direct met iDeal betalen zou makkelijker zijn

Betrouwbaar!!

Ze doen wat ze beloven. Twijfel alleen aan de vraag of de pillen die ik heb gekocht ook datgene doen wat ze moeten doen….

Geweldig kwaliteit en lekker snel bezorgt

Top kwaliteit met goede prijzen snel geleverd vind dit helemaal top

Was prima

Helemaal top

Fijne website met veel opties en kortingen. Altijd goed geleverd

gewoon goed

Vlot, makkelijk en discreet.

Breathtaking

excellent quality and lightning fast, secure delivery

Prettig bedrijf met attenties.

Funcaps heb ik gaandeweg leren kennen als een bedrijf met menselijke manieren. Attent in advies icm correcte afwerking. Hun ervaring in verstandig hobbymatig zijn, met gezonde drempels tegen bij overijverigheid in expirimenteren geeft een goede lezer, vele goede adviezen. Mvg Peet

Top producten

Betrouwbaar en snelle levering van allerlei leuke spullen om uit deze dimensie te ontsnappen.

Îmi place experiente noi

De fiecare data senzati tari și adrenalina

Wisselend

Weet niet zo goed wat te zeggen! Bestelling 1 en 2 liepen prima. Bestelling 3 is nu al 10 dagen kwijt en niemand reageert hierop! Nu is het inmiddels weer weekend een nachtje slapen zit er wederom niet in. Echt jammer mensen, ik hoop heel erg dat er nog een oplossing komt!! Maar laten we keer 1 en 2 vooral niet vergeten; alles prima, snel geleverd.

Snelle betrouwbare service!

Huis adres

Ik had mijn adres goed ingevuld Maar blijkbaar pakte het toch uit in een ander adres Waardoor ik geen aanpassingen kon maken Vind het jammer dat mijn kristallen niet vergoed worden nog en niet aangekomen zijn want heb wel betaald. Gegroet Kevin.

discreet en snel

Duidelijke site gemakkelijk te bestellen en te betalen

Snelle levering, top kwaliteit

Wordt snel geleverd en goed verpakt.

Altijd blij:))

Altijd blij door tijdig ontvangen product. Ooit had ik niets ontvangen maar na het gesprek werd opnieuw verzonden en achterelkaar tweekeer ontvangen maar werd gratis gegund hoewel ik wilde betalen. Laatste keren altijd volgende dag thuis

Een super goed bedrijf

Alles wordt netjes en op tijd geleverd en de producten zijn ook perfect. Vind alleen de betaling een beetje omslachtig maar het lukt wel.

Zola’s ik verwacht

Alles is super en mocht ik items moeten aanmerken Dan zoo ik zeggen laat betalingen via ideal very open Dan vertrouw ik het eerier/makkelijker dan via een overschrijving dat is alles eigenlijk bedoel alles gaat zoals ik verwacht dat het gaat…. kortom: super ! MVG Daan Kraak

Maken waar wat ze schrijven

Tja, helemaal niks op aan te merken. Bestelling was met een werkdag in huis.

Geen pakket ontvangen.

Helaas laat PostNL weten dat het pakket bezorgd is maar helaas heb ik niets mogen ontvangen. Dus het hoeft niet aan Funcaps te liggen maar feit is dat ik helaas niets ontvangen heb.

Spullen worden goed verpakt en verzonden

Alles is goed afgeschermd met verzenden

top service

eerlijke en super betrouwbare vendor !!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA