Duidelijke site, goede klantenservice. En razendsnel bezorgd!!

Zeer slecht

Ik bestelde iets, maar realiseerde me 8 hele minuten later dat ik een foutje had gemaakt en het verkeerde had besteld. Meteen een mail gestuurd en het probleem uitgelegd. 3 dagen later een mail terug met sorry is al verstuurd.. beetje jammer

Alles prima

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, zou graag wat meer kopen van mc2 maar dat ligt qua prijs dan erg uit elkaar in vergelijking met bromazolom. Verder nette snelle afhandeling.

Prima en betrouwbare webshop.

Levering gaan volgens afspraak en webshop is uitnodigend. Betalen gaat wat anders dan je gewend bent maar als je dit kan lezen dan lukt een bankoverschijving ook. enige verbeterpunt - effecten van enige researchchemicals/andere producten is lastig te vinden

Heel betrouwbaar en goede kwaliteit

Ik ben heel tevreden word altijd ook goed geleverd

Mooie snelle levering

Mooie snelle levering

Mijn bestelling was snel binnen, kreeg er een sticker bij dat was wel leuk, het paketje was wel groot vergekeken met de inhoud. Verder top service

uitstekend

goed goed

Zeer snelle levering

Goede service, duidelijke communicatie en snel levering.

Snel en discreet

Bestelling werd snel en discreet geleverd. Top

Naar verwachting

De spullen waren snel binnen echter was er wel eentje beschadigd maar dat komt door de post.

Heb niets binnen

Mijn paketje is nooit aan gekomen

Werkt prima!

Onvervalst en 100% werkend.

Veel nodig voor werking te duur voor de kwaliteit en lijkt soms op placebo effect

Snelle levering.

Niet één ster waard!

Slecht Slecht Slecht Spul doet helemaal niks. Binnen een uurtje op drie verschillende manieren gebruikt. Naast dat ik aan de 10 gram ook al twijfelde was het spul één grote teleurstelling. Ik heb dan ook restant weg gedaan. Wil jullie vragen mij uit het mail bestand te halen. Alvast Bedankt! Mag Tom

Super goede ervaring

Goede 2mmc Goede service Goede en snelle levering b

Bestellingen altijd goed gegaan. Alleen dat net hetgeen waar ik veel aan heb met mijn autisme en chronische vermoeidheid er ineens uitgaat, zonder verbod , dat vind ik erg moeilijk. Maar de bestellingen zijn altijd goed gegaan.

Prettige klantenservice.

Overzichtelijk

Raar dat je via een omweg moet betalen En via vreemd adres een mail krijgt

Onmisbaar

De kwaliteit van de chemicals ls op hetzelfde niveau waardoor je tests geen onverwachte werkingen hebben. Ook worden de producten correct geleverd via bezogmethode naar keuze. Dit is naar mijn mening vele maten beter dan als dit via een straat researcher zou moeten worden geregeld. Zou alleen willen dat ze ook een weekend ploeg in dienst zouden nemen.

Wat een service

Goeie service als er iets anders is gegaan. Van het spiegeltje was een hoekje afgebroken en zonder verdere vragen werd er een andere toestuurd! Die bestelde spullen waren vlot binnen.

Altijd super

Goede service en producten hoop snel op een vervanger voor 4fmph.

Als ik iets bestel is het altijd meteen de volgende dag binnen. Zit goed discreet verpakt. De groene slaappillen werken uitstekend. Dankjewel.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA