Helaas is funcaos afhankelijk van post nl . Dus levering binnen 1 werkdag is onmogelijk . Beter dat veranderen op de website .

Service prima, maar liever niet door postnl laten bezorgen

Postnl is de boosdoener, maar funcaps is top!

Top ,,, nu iets later geleverd maar was geen probleem. Anders altijd vlot geleverd.

Fijne producten, voor mooie prijs

Mooie producten, snel geleverd. Zeker een aanrader!

Werken op dezelfde wijze als reguliere Benzodipines

Wegens stoppen met alcohol misbruik ( 3-4 Flessen per dag ), ben ik veel minder " relaxed en zelfverzekerd " ,maar dan ook extreem zenuwachtiger dan ooit te voren. Via mijn huisarts Lorazepam voorgeschreven gekregen voor de eerste 2 weken, alcoholvrij. nu 7 maanden verder ben ik nog steeds extreem mensen schuw, en dat werkt ontwrichtend in alles wat ik buiten de voordeur onderneem. Als ik echt te extreem sociale situaties mijd, dan neem ik een kwart 1/4 Bromazolam en krijg ik net de rust om toch te functioneren. NIET IEDERE DAG, maar wanneer het echt even teveel wordt..

Goed!

Fast delivery good quality

Good

Toppie

Bestel hier altijd heel erg graag

Net discreet en snel geleverd dikke 10

Eerste keer besteld komt netjes ingepakt aan. Dikke 10

Goede producten en snelle levering

Bestel regelmatig dingen bij Funcaps. Persoonlijk vind ik de website gebruiksvriendelijk en de producten doen wat ze moeten doen en zijn van goede kwaliteit. Levering is op werkdagen meestal de dag erna.

Top levering en product.

Goed en snel geleverd, net op de dag dat ik vriendelijk ben geholpen door de klantenservice werd mijn product geleverd. Enige jammere dat het weer net te weinig is omdst het inclusief verpakking 4.950 gram woog ipv de bestelde 5.

Beste RC site.

snel en goedkoop. simpel en heerlijk

Supersnel supergoed spul

Snel geleverd in discrete verpakking

Snelle levering en goede producten.

Prima onderzoeken gehad ip aarde en ver daar buiten met de producten van Funcaps . Levering dik in orde.

Goed spul

Goed spul, verzending is wel minder maar dat komt denk ik grotendeels door postnl zelf

Goed, snelle levering

Goed, snelle levering

Uitstekende service!

Producten zijn van kwaliteit en de service is top

Razendsnel geleverd en professioneel

Fijn, een betrouwbare en professionele leverancier! Ik kreeg mijn spullen al de volgende dag, wat in deze tijd best bijzonder is. Alles zag er perfect uit: mooie bewaarpot, neutrale verpakking en een kwaliteitsproduct. Aanrader!

Snel en correct tevreden over het produkt

Bestelling nog steeds niet ontvangen!

Ik wacht al ruim een week en heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Deze verkoper zou ik niet aanraden.

Goed aanbod en top service

Veel aanbod, goede klantenservice en kwaliteit die je mag verwachten van de producten. Zeker een aanrader.

Top kwaliteit en top service altijd!

Alles prima in goede orde ontvangen, snel en accuraat

Heerlijk

Product is precies zoals omschreven staat !

Faster deliver, Good products! Safety site!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA