Jestem zawsze mega zadowolony

Snelle correcte levering!

Delivery onvolledig bezorgd obv. SSD minimale support

Bestelling was onvolledig. Speciaal via SSD besteld. Na veel moeite uiteindelijk toch nog voor elkaar weten te krijgen dat ik m’n product krijg. Krijg hier verder geen info of het brievenbuspakket of pakket is. Geen track en trace dus heb geen flauw idee of ik thuis moet zijn en wanneer. Daarnaast ook geen compensatie vanwege dat ik voor niks via SSD heb besteld. Klantenservice is bagger

Topper

Ze zijn snel en discreet en de onderzoeken gaan goed door hun materiaal

Snelle en betrouwbare levering

Makkelijk bestellen en betalen. Top bedrijf heeft er een trouwe klant bij.

Bevallen goed, levering netjes en op tijd.

Snel geleverd, goede info en goede spullen

Het is altijd goed dus ik ben zeer tevreden

Goedkoper dan de apotheek

Snel

prima en snel

Mooie producten en snel geleverd...

Betrouwbaar

Leveren altijd goede kwaliteit en optijd

Mooie snelle levering

Zoals verwacht

Fijne webshop met prima assortiment

Voor wie eens wat anders wil dan een biertje drinken op de vrijdagavond, of eens wil experimenteren is Funcaps dé site

Super goed

Snelle levering en netjes ingepakt. Dank jullie wel, ons weekend kon niet meer stuk.

Funcaps is zeer correct en snel in levering prima spullen

Vandaag besteld, morgen al in huis en ben zeer tevreden over de spullen die ik van hen afneem

Discreet verzonden

Altijd goede service

Goed overzicht op de website en de app! Makkelijk te bestellen en snel binnen. Top service

Makkelijk

Snelle reactie op vragen

Ze reageren snel, zijn adequaat met handelen. Chat werkt goed. Kortom goede service. Enige nadeel is dat de pakket dienst wel eens vertaging oploopt maar daar funcaps niet aan doen. Wel een verbetering mbt informatie voorziening over de status van het pakket, ik kreeg laatst zomaar een pakket terwijl in track en tracé hier niets over stond. Dat is het enige minpunt. Voor de rest een hele fijne site met korte lijnen.

Top bedrijf maken waar wat ze zeggen

Zeer tevreden met de service

Zeer tevreden met de service, eerst capsules binnen gekregen ipv pellets. binnen een dag werden de juiste pellets verstuurd

klantenservice negeert je gewoon

pakketten komen nooit op tijd aan maar het bedrijf wil post nl niet aanklagen. ik ben hun klant niet ik kan het niet doen. 10 keer gevraagd 0 resultaat. prima spul maar als het niet aankomt dan heb je er niet zo veel aan. heb je zaken op orde

Gewoon perfect

Excellent service and delivery

Happy with service, choice and delivery speed

Heb veel last gehad van paniek aanvallen. 5htp lions meme en bromozalm helpen me even indeze moeilijke priode. Gezond eten en sporten ook.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA