Correcte winkel snelle levering

Goed, bestelde producten ook

Snelle levering en product sr 9009 doet wat t moet doen

Goede tijden, slechte tijden..

In het begin was ik dik tevreden over funcaps! Goede prijzen, topkwaliteit en mega snelle levering! Op advies van een maat van me ben ik bij funcaps gaan bestellen. Hij had namelijk altijd supersnel goed spul via funcaps. Toen ik het uiteindelijk zelfs ging bestellen was dit helaas alleen de eerste 2 keer het geval! De 3e en 4e keer kreeg ik bv geen freebase maar poeder, terwijl ik dit wel besteld had...plus de levering duurde superlang! Dat terwijl ik extra betaald had voor snelle levering... Erg jammer dit hoor! De laatste keer overigens wel goed spul en redelijk snelle levering gehad!

Prima geregeld

Netjes verstuurd, 1 vraag, kunnen de buisjes ook bedrukt worden met een eigen logo of tekst?

Snelle levering beter kan je niet hebben heel discreet ook.

Geen negatieve punten

Uitstekende ervaring met Funcaps. Er ging iets mis met bestellen maar werd keurig en snel opgelost. Alleen maar positieve ervaringen met Funcaps.

Good products. Fast shipping

The best of the kind.

Het bestellen en betalen is zo gepiept. Enige minpunt is de trage bezorging van de post, maar daar kan funcaps niets aan doen. Ik heb weer een heerlijk relaxed weekend!

Betrouwbaar en snel

Snel, discreet, kwalitatief en betrouwbaar.

Al enkele jaren een tevreden klant, niets op aan te merken.

Geen klachten

Goede kwaliteit en snelle levering. Klantenservice ook prima.

Fijne ervaring

Alles perfect verlopen, makkelijk betalen en en snelle discrete levering

Zeer goede service

Goede producten en zeer goede service!

Uitstekend op 1 aanmerking na!

Due aanmerking is dat ik het stom vind dat die de chemicals wel via briefpost verstuurd lunnen worden, maar de pijpjes en dergelijke alleen via post nl Terwijl die volgends mij ook prima verstuurd kunnen worden in dezelfde soort envelop als de chemicals in verstuurd worden. Gezien jullie toch al duidelijk aangeven bij briefpost geen verantwoordelijkheid te hebben over de sending zou dat voor jullie niet uit moeten maken lijkt me?

Nette levering en doen niet moeilijk als er iets mis is gegaan

In een woord top

Altijd goed

Snelle levering en goede producten. Goodiebag was helemaal leuk. Bedankt

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering. Top.

Lost probleem snel op

Ik had me afleveradres niet goed ingevuld, waardoor het bij het afhaalpunt werd geweigerd. Maar dit hebben ze snel opgelost en opnieuw verzonden. Dus Top Service!

Snelle service, goeie prijzen

Snelle service, goeie prijzen

Goede ervaring met dit product.. ik gebruik het om in slaap te val

Ik gebruik het soms een paar dagen achter elkaar ong. 6; mgr, dan stop,ik een paar weken want de nawerktijd is nogal lang, mijn hersens blijven fit maar fysiek voel ik me moe als ik het meer dan 3 dagen achter elkaar gebruik. Ook ben ik zeer tevreden over de bestekwijze en de snelle levering,

Snelle bezorging

De ene pil is de andere nog niet. Waar er gister niks gebeurde, ga ik vandaag in complete rust slapen

Top service. Beste leveraar

Altijd goeie kwaliteit qua producten. Laatst ook 3 pillen te weinig gekregen en krijg volgende dag gewoon 5 nieuwe opgestuurd. Ook met problemen of andere dingen is de support snel aanwezig. Zeker aan te raden dus!!! + nog een gratis waaier voor me verjaardag gekregen:)

prima ervaring met de levering

alles op tijd gekregen van jullie ,en erg tevreden

Quite good

Happy with the market