Goede ervaring

Geweldig produkt. Ik sliep als een roosje

zeer goed

Super snelle levering.

Top afhandeling van mijn bestelling

Goede en duidelijke communicatie, snelle levering, dus betrouwbare leverancier, over productkwaliteit kan ik nog niets zeggen

Top!!!

Pillen zijn optijd aangekomen en heel discreet verpakt!

Uitstekende snelle levering van bestelde producten

Goede sevice

Besteld en 3 dgn later netjes in huis

Uitstekend.

Beloven niets te veel!

Ik ben tevreden !

Zeer snelle verzending en reagentia van zeer goede kwaliteit, ik raad aan om degene te kiezen die binnenkort verboden zal worden¡ !

Top bedrijf

Kan niks anders zeggen dan dat ik dit echt een top bedrijf vind , alle bezorgingen netjes optijd en de prijs kwaliteit is goed.

Trustworthy

Trustworthy and fast

Geweldig personeel en concept voor mensen die buiten de institutionele boot vallen.

Goeie service, vriendelijk personeel!! En een prima concept voor mensen/labratten ( want dat zijn we immers toch?) die binnen de reguliere gezondheidszorg allerlei troep krijgen aangeboden onder t mom van probeer maar. Zoals allerhande antidepressiva met allerlei bijwerkingen en maar proberen welke werkt met allerlei gevolgen van dien, maar wel moeilijk doen over een benzo. Dankzij funcaps heb ik mijn leven weer terug en kan weer functioneren. Ben van m'n pijn af en zware paniekaanvallen. Heb eerst het testpakket geprobeerd en daar de juiste tablet gevonden. Ik wil er wel bij zeggen dat je er wel serieus mee om moet gaan als je er echt baat bij wil hebben. Natuurlijk is recreatief gebruik ook best wel eens fijn ter ontspanning, maar neem wel je verantwoordelijkheid ten opzichte van het verkeer en wanneer je zorg hebt voor anderen. Omdat ieders metabolisme net iets anders werkt is het ook zeker wel een kwestie van uitproberen en goed op jezelf letten. Maar mede met de informatie die je best wel kan vinden op internet is het goed te doen. En een benzo kan wel verslavend zijn maar dat is al die andere rotzooi ook. Een benzo is wel 1 van de minst gevaarlijke oplossingen om rust te geven. Deze labrat is uitermate tevreden en alle lof voor de mensen achter funcaps.

Er zat minder actieve stof in dan aangegeven

Ik had eerst 2f-dck neusspray van hun waar 2,5gr in een totaal van 10ml zou zitten. Keer erna 2,5 gr poeder gekocht om zelf een neusspray van te maken. 2,5gr kan niet oplossen in een totaal van 10ml. Alleen in 15ml. Dit wil zeggen dat er max 1,6-1,7gr in kan zitten. Ze kwamen met een lulverhaal dat het opgelost zou zijn in propyleenglycol en niet in water. Propyleenglycol is stroperig, plakkerig en zoetig. Zelfs een klein beetje zou je merken. Hun neusspray is duidelijk met water. Dus je krijgt minder waar voor je geld en je loopt het risico bij een andere verkoper waarbij de hoeveelheid wel klopt een overdosis te nemen, gevaarlijk. Ze zijn mijn vertrouwen kwijt. Wat ik hiervoor fijn vond: levering de volgende dag als je voor 16:00 bestelt en brievenbuspakje. Minder fijn: soms alleen per 10 pellets bv kunnen kopen en niet per stuk.

Professionele Klantenservice

Ik heb mijn bestelling betje beschadigd ontvangen, na melding heel snel reactie van afzender, volgende dag nieuwe product ontvangen. ik kan het echt aanbevelen

Makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Everything its good

Im glad for that . Express delivery after complete order :)

Goed geregeld

Betrouwbaar

Goedemorgen ervaring mee. Eerlijke shop

Snel geleverd altijd plezier

Top afgehandeld snel geleverd, goeie producten

Snel en goed

x

Very high quality products and service.

They lowered the price on one of their products and somehow manage to increase the quality, that's quite remarkable. I'm impressed!

Helaas

Bestelling ging super, ik had 2mmc besteld maar het het totaal geen effect, kon net zo goed bakpoeder snuiven. Helaas. Heb eerst een klein beetje besteld om het te proberen maar daar blijft het bij.

Snel en goed

De bestelling was er lekker snel en het spul wat ik kreeg was top!

Topie

17 Overcingellaan