Zeer goede ervaring

Doen geweldig wat wordt beloofd

De producten worden goed geleverd. De reviews zijn wel belangrijk vandaar bij deze: zeer goed. Je moet wel weten of je iets combineert of niet, en er het verstand bij kunnen houden. Hopelijk wordt Kiyoh weer aangesloten. De producten zijn van oprechte kwaliteit. Samen! en niet alleen lachen waren we bijna vergeten

Snelle levering dezelfde dag nog met sameday delivery

Top spul

Snelle levering goed spul

Super website!

Snel, efficient, en prima produkten.

Altijd netjes en snel verzonden en als er een keer iets fout gaat goed bereikbaar en meteen opgelost.

Super polecam

super service super produkty

Jummee

My GF and I ejoy few Pinkstars for research our psyche but it turns very fast in body exam, she and I was so horny atleast from 18:30-5:30!! Crazy,,, I cant get hard but if that is not big problem for you I will definetly recomend, stay safe and dont overdue, serotonin and dopamin refilling long time, in special ocasions it is realy animalistic experience. Thank you Funcups ;))

goede service

snelle levering en netjes verpakt

Shit werkt helemaal goed kijk er wel mee uit en neem er sws niet meer dan 2 raad k aan

Altijd goed geregeld en snel bezorgd

Betrouwbaar en supersnelle verzending

Altijd snel geleverd en ook goed bereikbaar via whatsapp

Goed onderzoeksmateriaal

Ik heb met de hoogwaardige materialen van Funcaps een hoogstaand onderzoek kunnen doen, daarvoor waardeer ik hun zeer. Mijn onderzoek zal binnenkort in The Lancet verschijnen. Dank!!

Top, en lekker snel geleverd

Kwaliteit is dik in orde :)

Producten snel binnen en goeie kwaliteit

Snelle levering van een noodzakelijk middel

Bromazolan 10 stuks 3mg. Product deed zijn werk als sterk werkende benzodiazepine. ik had niet genoeg aan 1× 3mg, na 1 uur nog 1 genomen, en eindelijk goed geslapen. Dat de dosering naar 2x3mg moest, heeft alles te maken met het feit dat ik gewend ben aan Temazepam 40mg per nacht. Deze zijn ALTIJD op de helft van de maand al op, en dan ik 4 dagen bier drinken om de ontwenningshel door te komen, dus 4 dagen normaliter NIET kunnen slapen. Met het verzonden middel Bromazolan ben ik tevreden. Ook de prijs is te doen. Dus van mij krijgt funcaps.nl een positieve review. Het nadeel met benzo's (daar kan funcaps ook niets aan doen) is dat je al gauw tolerantie dus gewenning krijgt. Wel een goede funcap!!... Groet Zennieroots

Goede aankoop

Volgende dag thuis in de brievenbus 5ster

Snel en betrouwbaar

De werking is bij iedereen altijd anders in de basis klopt het

Discreet, snelle levering

De producten die ik bestel voldoen aan mijn wensen en zijn altijd snel geleverd. De site is erg overzichtelijk en in duidelijke taal uitgelegd.

Snelle, discretie bezorging

Beter kan niet

Goed aangekomen en discreet . En je krijgt er n mooie sticker bij

Snel & Duiderlijkheid

Snel & duidelijk, goede producten