Snelle levering en voor vragen gelijk ook antwoord

Zeer professioneel,chapeaux!

Efficïent& discreet

Geweldige produkten, geweldige webshop

Bestellingen komen aan en vaak op tijd. Als het fout gaat, zie je middels track and trace en dergelijke info dat Post.nl het verkloot, niet funcaps. Dus: gewoon goed!

Prima geleverd

De levering was snel

Over de werking van het product kan ik nog niets zeggen

Fast deliver

Good Qualität

Alles naar verwachting!!

Snelle levering, goed verpakt

Topteam site

Komen hun woord na staan altijd klaar en zeer goeie producten vooral ook de kortingen en een leuke sticker wat je erbij krijgt

Betrouwbaar

Betrouwbaar, leveren snel en goede producten.

Express delivery great price

I would recommend

Geweldige service en snelle bezorgingen

Haal altijd mijn caps met fun bij de enige echte Funcaps! Tot op heden geen enkel probleem ervaren met Funcaps. Zodra er iets is met een bestelling of iets dergelijks dan is Funcaps altijd bereikbaar en denken graag mee in oplossingen zodat je bestelling toch nog altijd in goede orde bij je op de deurmat ligt (uiteraard discreet). Lang verhaal kort... Ik vind Funcaps een uitstekende webshop. Raad Funcaps vaak ook aan bij vrienden en kennissen van mij, dus hierbij raad ik Funcaps ook zeer zeker aan voor diegene die opzoek is naar een goede, betrouwbare en snelle webshop als Funcaps.

Perfect goede communicatie en 100% vertrouwen

Professioneel bedrijf Goede service Communicatie perfect Goede kwaliteit 10 geef ik niet want dat kan niet er is altijd wel wat te verbeteren dus 9,99

Nieuwe klant en super tevreden

Mooi kwaliteit en snel levering..

Super snel en correct

Gemakkelijk te bestellen. Meerdere keren besteld en atijd snel geleverd. Ik ervaar deze site als betrouwbaar

2x wat besteld 2x goed.

Ik ben erg tevreden. Bestellen en leveren gaat snel, mocht je vragen hebben geven ze ook direct antwoord. Mocht de wet het toelaten zal ik in de toekomst weer bestellen.

high quality product

I am very pleased with shipping time and the samples themselves. Would reccomend to fellow researchers

Snel en betrouwbaar

Ik slaap nu als een roosje en niet suf. Ik lijk opgewekter. Meer energie overdag. Beste is 1 dag wel, twee dagen niet om gewenning te voorkomen. En beginnen met een halfje. Is al voldoende. Geef het een half uur tot uur, dan kikt hij prettig in.. veel betere werking dan oxazepam. Ok qua angsten gaat het beter overdag. En ik neem het alleen soms savonds.

Leuke ervaring

snel bezorgd.. goede kwaliteit

het 2-MMC poeder werkt verhelderend. prima het 6-APB poeder werkt aangenaam en roezig de FEA Pellets helpen bij het concentreren en alert zijn

Valt niet tegen wbt kwaliteit/prijs

Makkelijk betrouwbaar

Zeer betrouwbaar en goede kwaliteit voor experimenten

Altijd weer blij als de kluskoning heeft geleverd. Goede kwaliteit om onze experimenten te kunnen blijven doen. Hartelijk dank daarvoor

Gaat soms wat mis maar altijd netjes opgelost!

Ik ben inmiddels vaste klant. Meermaals bestellingen gedaan voor aanzienlijke hoge bedragen. De bestellingen gaan meestal vlekkeloos. kwamen zoals beloofd de volgende dag binnen en de bestelde producten en hoeveelheden klopte, van altijd een goeie kwaliteit, Ook via same day delivery kwam zoals afgesproken de zelfde dag. Soms gaat er iets fout. Maar dit wordt altijd wel netjes opgelost. -Een bestelling was aangemeld bij post nl en zou de volgende dag geleverd worden. Echter vertraging opgelopen, dat kan natuurlijk altijd gebeuren meermaals vlot contact gehad. -Inmiddels een nieuwe bestelling gedaan. Deze kwam de volgende dag gelukkig wel gewoon binnen. (Terwijl de eerdere vermiste bestelling nog steeds vermist was) Bij de nieuwe bestelling klopten de aantallen niet helemaal. 250 stuks besteld en 16 te weinig gekregen. Ach ja tel foutje kan gebeuren. Na vlot contact netjes opgelost volgende dag een na levering gehad. Aangezien ik deze wel gewoon had binnen gekregen had ik er geen vertrouwen meer in dat het vermiste pakt nog geleverd zou worden door post nl. Dit aangeven en gelukkig als nog een nieuwe bestelling verzonden. (Vermiste pakketje overigens nooit meer aangekomen) Waarschijnlijk kwijtgeraakt bij de post. Maar goed gelukkig wel netjes opgelost. -Mijn laatste bestelling was incompleet. Over en weer netjes vlot contact gehad.. Bedrag zou teruggestort worden. En ook deze afspraak is nagekomen. Echter duurde dit wel eventjes door het betaalsysteem. Dus kortom je kan bij funcaps met een gerust hart bestellen.

Goede service met aanhoudende kwaliteit

Altijd tevreden

De dag na det ik het had besteld was het geleverd in een postpunt.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA