Prima producten en snelle levering

De research chemicals die ik heb besteld waren van goede kwaliteit. Keurig verpakt in een neutrale verpakking. En snel geleverd. Heel verzorgd allemaal. Ik ben tevreden.

gewoon goed

gewoon zoals het behoort te gaan , prima

Geweldige service, zeer hoogwaardig product.

Uitstekende producten. De dienstverlening is ook zeer excellent. Erg vriendelijk en behulpzaam. Snelle verwerking en verzending.

Perfect!

Goede spullen, super goede service en snelle levering! Helemaal tevreden!

Uitstekende levering

Heb inmiddels een aantal keren bij Funcaps een bestelling geplaatst voor FMA. Bestelling kwam keurig binnen aantal dagen binnen. Alles werd in keurige buisjes aangeleverd.

Goed en discreet

Alleen de betaling via overboeking erg omslachtig. Via ideal veel sneller makkelijker en ook

Snelle correcte levering

Meerdere keren besteld hier en altijd snelle en correcte levering, aanrader dus….

Snelle respons een vriendelijk

Snelle levering en goede communicatie.

betrouwbaar betrouwbaar

eerlijke winkel, hoogwaardige producten, efficiënte ondersteuning. Verzendingen meestal de volgende dag. Ik raad aan

Snelle levering, geweldige producten

Altijd snel in huis, goeie kwaliteit en soms wat extra's :) erg tevreden!

Goeie kwaliteit en levering

Ophaal mogelijkheden bij post nl punt (IDEAL als je nog thuis woont) degelijke prijzen en goeie chemicals

Kreeg niet geleverd wat ik besteld had.

Slecht.

Best Vendor For Research Supplies. End of.

No one comes close to the quality / service / website design as funcaps.com. All their products are legit and their customer support team are phenomenal.

Trage verzending de laatste tijd

Laatste tijd duurt het 2/3 dagen voordat het eindelijk is ontvangen door PostNL. Geen idee waarom dat steeds gebeurt. Funcaps zegt dat postnl traag is met scannen

Makkelijk

Was eerste keer bestelling en had niet verwacht dat je het zo snel ook in huis had gewoon geweldig nooit meer gedoe met iets regelen voor een feestje

Polecam

Polecam , paczka na 2 dzień pod adresem. Zgodnie z zamówieniem, najlepszej jakości

Snelle bezorging, goede producten

Na eerst een soort van proefbestelling gedaan om te kijken naar de gewenste pruducten, nu een grotere bestelling binnen gehad. Top producten, precies wat ik nodig had. Betrouwbaar online bedrijf.

Ik beveel Funcaps zeker aan

Goede producten, snelle levering

Zuivere producten voor een schappelijke prijs

Gewoon prima.

Is op en top

Altijd in orde

Snelle levering Duidelijk contact Goed advies Zeer scherpe prijzen Wel een telfout bij bestelling gehad werd direct netjes opgelost. Waren er maar meer shops als deze.

Goede pellets

Duurt wel erg lang een dosis. Kan er uren op slapen.

Snelle levering.

Duidelijke website.

Snel en top

Kan prima de tentamenweek doorkomen met de 4f-mph, snel en netjes geleverd

Altijd goed!

Mooie kwaliteit, ruime aanbod en snel geleverd!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA