Echt top!

Lekkere poppers, heerlijk van genoten en snelle levering.

Werkt goed en de snelle levering is erg fijn.

Zeer prettig

De eerste keer dat ik een O-dsmt pil nam merkte ik het effect niet echt. Bij de tweede keer kreeg ik een kalm rustig gevoel en werd ik minder somber. Euforie heb ik niet ervaren, maar wel een stabiel gevoel en de drukte in mijn hoofd was wat weg. Ook werd mijn pijn minder. Zeer prettig.

Beyond expectations

My go to store for my research.

Goeie producten en super prijzen- snel binnen

Super service

Nam de helft, en sliep heel de dag haha. Aanrader als je echt wat slaap wilt ‘inhalen’.

Bedrijfsmarig goed met verbeterpunten.

Eerste ervaring is snelle reactie tegen een goede prijs. Inhoudelijke informarie kan beter. Vrijdag gestart met 1 tablet en zaterdag om het effect te ervaren. Zondagochtend rond de middag opgenomen met licht herseninfarct. Voorlopige diagnose: waarschijnlijk een bloedpropje in de hersenstam. Ik meld dit als feit zonder dat ik kan of durf vast te stellen of er een oorzakelijk verband is.

perfect

Gewoon doen

De beloofde kwaliteit, op tijd geleverd!

Meerdere keren research gedaan met de producten van funcaps. Geen klachten prima service!

funcaps.nl - do you like waiting for the product? - funcaps delivers to you today

Funcaps delivers on the same day / it's actually 6 euros more expensive than a regular package, but it saved my life more than once The products are not toxic When I weighed the goods, a 1g package averaged 1.05 - 1.16 Contact every day via WhatsApp

goede levering

ben zeer tevreden

Same time delivery gekozen voor kleine bestelling, op tijd geleverd!

Calidad garantizada

Yo e hecho varios pedidos y estoy sorprendido por su calidad y seriedad en las fechas de entrega previstas.. incluso una vez tuve que pedir el rembolso del dinero por un fallo de Post Nl y en varios días lo había recibido en mi cuenta bancaria. Sin duda una web confiable en la que hacer tus compras para las investigaciones. Les doy un 10 sobre 10.

Snel en netjes

Altijd goed en snelle levering.

Alles is top!snel geregeld en spelled service

Service en kwaliteit geweldig

Vlotte snelle behandeling

Als je besteld is er een snelle anonieme bezorging.

Top service!

Goeie producten en top service haal altijd m’n spullen hier.

Dub

Dub

Uitstekend!

Altijd netjes geleverd en goed verpakt!

Snel en betrouwbaar

Top spul!

Snel in huis

Ruime keuze en gunstige prijzen. Bestelling rap geleverd. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.

Goede website, snelle levering leuk kadootje

Goede website, snelle levering en prima kwaliteit

Uitstekende levering

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd, precies volgens afspraak. Spul werkt uitstekend, ik had bromazoline besteld. Zeer aan te bevelen!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA