Goede service eerste keer moppert besteld merk zeker wat dat mijn mood beter is hoop dat de rest van de benefits ook komen. Zeker voor herhaling vatbaar top site.

De bestelling was conform verwachting.

Leveringstijd is goed. In geval van een niet leverbaar product wordt netjes geld teruggestort.

gewoon goed

Gewoon goed

Topp!

Hele snelle service, fijne producten, makkelijke betaling!

Geweldig goed

We hebben 2-MMC capsules en 2FKetamine weer een super avond nacht gehadt. Thnx

Je krijgt wat je besteld nooit gezeik

Ik zocht iets met focus en met een vleugje euforie voor het gamen en vond hier precies wat ik wou

Ik vond precies waar ik naar zocht ben nu echt gefocust op mijn game ben gemotiveerder aan het spelen . Gamen is nu nog leuker geworden en je speelt langer door en soms moet je veel grondstoffen verzamelen wat soms best saai is maar zelfs nu ook leuk is, en je speelt de game gegarandeerd 100% uit elke quest en sub-quest ga jij dan voltooien.

Had vraag via de whatsapp gedaan..en was er meteen antwoord! Top medewerker!

Super service!

Super service, vind je dus nergens anders!

Works well

I might try the stronger version. This one works well and does the job but nothing extreme.

Topkwaliteit en perfecte service.

Voor herhaling vatbaar.

The best

This is the best

Help everytime

Best best best products

Mooie producten en kwalitatief hoge services

In de wereld van het experimenteren is funcaps het Walhalla. Mooie producten met zeer verrassende uitwerkingen. Funcaps staat voor mij voor kwaliteit en Services.

Prima snelle levering en top dat je op de hoogte gehouden wordt als de levering vertraagd is!

Geen contact met klantenservice te krijgen *update*

Van het totaal bestelde aantal, heb ik maar de helft ontvangen. Contact geprobeerd op te nemen met de klantenservice. Dit is tot op de dag van vandaag niet gelukt. Er wordt gewoon niet gereageerd. Er is contact geweest en het probleem is echt snel en klant vriendelijk opgelost. Top service. Waar ik eerst iedereen zou waarschuwen. Raad ik ze nu 100% bij iedereen aan. 10/10

Snel geleverd en top kwaliteit

Top spullen

Snelle levering!

Ik ben sws zeer positief over deze organisatie/site! En super snel geleverd!!

Snel em goed

Producten doen wat de beloven. Prijzen zijn redelijk en bezorging en afhandeling is zeer snel en correct

Veruit de beste rc shop.

Perfecte producten en altijd goede afhandeling van vragen via de app. Perfect!

Snel en goede service! Aanrader

Altijd super tevreden. Ik had een komma vergeten bij het overmaken. Dus een mega bedrag overgemaakt. Dit is keurig en snel teruggestort na contact. Super!

Good

Good supliler. Always on time. Products are in best price in Netherlands