Goed en snel geleverd!

Tevreden!

super zeer tevreden

product zoals verwacht dank u

Wat een Trip

Geweldige ervaring

Als je ruim optijd besteld de dag dan wordt het volgende dag geleverd als tante post ook mee werkt, geen slechte ervaring gehad,

Vlot, makkelijk en discreet!

Heerlijk

Top spul, hakt er lekker in. Gaan met die banaan

Super service ,en ruim assortiment!!!!

FUNCAPS KICKZ ASS!!!

Snelle bezorging, klantenservice goed

Bestel hier altijd benzos. Prima service en duidelijke site

Fast delivery , top quality , recommended.

Uitstekend!

Snel, betrouwbaar & super kwaliteit.

Altijd goed

Prima Service

Bedankt voor het meedenken

Snel geleverd, goede kwaliteit

Het heeft niet veel woorden nodig. Besteld (in de avond), en binnen 2 dagen in huis. Kwalitatief goed spul. Een redelijke prijs. Het is allemaal gewoon top. Overigens ook een breed assortiment, ookal had ik zelf op het moment maar één ding nodig, is dit nog fijn.

Beste stite ever

Ik heb nog nergens beter producten gevonden dan bij hun, en dan nog niet te spreken over de service. Beter service krijg je gewoon echt nergens

als alstijd uitstekend

kan geen betere rc shop bedenken dan funcaps. meer dan 10 soorten webwinkels in dit genre getest maar funcaps is 2 jaar mijn nummer 1. eerlijk, snel, behulpzaam, geweldig

Geweldig!

Bestelling komt altijd snel binnen, Kwaliteit van de producten zijn perfect!

Service

Goede levering

Levering via de post ging prima, duurde even maar het is netjes geleverd en communicatie was goed.

uitstekend

fijne snelle levering en goed product

Supersnelle service

En wat we gekocht hebben was fantastisch!

Snelle service en klantvriendelijk

Mijn onderzoekjes naar het geestverruimende kan ik elke keer naar een nieuw niveau tillen dankzij jullie briljante research chemicals. Keep it up !!

geweldig bedrijf

topservice altijd alle bestellingen correct en op tijd bezorgd producten zijn altijd van kwaliteit, als je vragen hebt kan je ze appen en doen ze alles om je te helpen. Alleen maar positieve dingen te zeggen over dit bedrijf.

Vet

Zeer vet

Altijd superb materiaal

De beste en goedkoopste en snelste, nou ja dat is het FunCapss

super winkel

echt een super winkel komen hun afspraken na, en de volgende dag idd gelijk in mijn brievenbus

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA