Snelle en betrouwbare levering

Goed en snel geleverd

Gevaarlijk voor je longen a phihp

Zeer slecht voor je longen ik ben na het roken van a phihp zo ziek geworden en keelontsteking erbij dus ik raad het zeer af om het te gebruiken bovendien schijnt het erg verslaafd te zijn en lijkt dit spul ook zeer op de zombie drugs flakka

Snelle levering, goeie chemicals.

Positief

Werkt beter dan mijn medicatie. Slaap beter.

Exceptionele betrouwbare service.

Meerdere malen besteld. Van bij wijze 20 bestellingen. Gingen er 19 vlekkeloos. 1 zending ging niet goed. Deze werd niet bezorgd. Ondanks dat de track en trace aangaf van wel. Dit ligt meer aan post.nl zelf dan. Funcaps was zo vriendelijk om opnieuw te zenden. In de nieuwe zending kwam alleen het aantal ontvangen artikelen niet overeen met de order. Dit heeft funcaps weer prima opgelost door het tekort mee te sturen met een nieuwe order. Top service. Dank daarvoor

Uitstekende kwaliteit

Altijd top spul

Super levering.

Super levering. Bestel steeds vaker bij funcaps.

Goed. Alleen aan postnl zelf valt het een en ander te verwijten naar funcaps zelf heeft altijd alles goed geregeld.

Snel

Snelle levering, prima product

geweldige service

geweldige service goede kwaliteit.

TOP Kwaliteit! VLOT geleverd! PRIMA service!

Bestel regelmatig RC's en heb hierbij al erg veel RC shops de revue zien passeren. Zoals gebruikelijk zullen velen hierbij de term: 'Hoppen & Shoppen' bewust of onbewust toepassen. Altijd puzzelen en opzoek naar die ene goedkoopste RC Vendor met het liefst alles wat je zoekt en verwacht op z'n plaats zoals: Een kortingscode, product liefst in sale, Graag morgen geleverd en meest belangrijk De beste kwaliteit! Nu kan ik na zeer veel onderzoek en met heel erg veel zekerheid schrijven dat Funcaps.nl aan al deze verwachtingen meer dan voldoet! Vandaag Besteld (werkt de post mee), Zeer zeker morgen in huis! Product besteld en helaas niet meer op voorraad, ze mailen je direct en het geld staat binnen 1 a 2 werkdagen gewoon weer op je rekening. En dan de Kwaliteit van de RC producten.. Tja.. Die zijn Gewoon TOPpie (yum), en om het geheel nog even wat smakelijker te maken, ze zijn ze op dit moment een van de goedkoopste RC vendors met een verdomd groot en uitgebreid aanbod, met zeer veel goede reviews en dan nog wel het allerbelangrijkst: EEN BESCHRIJVING MET DE FEELING EN VERWACHTE WERKINGEN VAN PRODUCTEN/ STOFFEN. Vaak vind je bij de meeste Vendors alleen maar moeilijk gedoe met slechts alleen de U-Pac en/of Cas number als enige referentie punt, waardoor je naar fora, wiki's of zelfs naar andere Vendors moet uitwijken om erachter te komen hoe een bepaalde stof werkt op je ikke. Helaas zijn het vinden van de werkingen van actieve stoffen en een degelijke beschrijvingen hoerover bij de meeste Vendors niet eens terug te vinden.. Da's voor de meest doorgewinterde onderzoeker al K*T, laat staan voor iemand die zijn reis net begint.. maar goed, genoeg gedist, al met al Funcaps.nl krijgt van ons dan ook daarmee meer dan een 10, gewoon een dikke VETTE 11. !!! Ow ja, voor ik het vergeet.. De gezegde luidt: 'Wie Zoekt Zal Vinden'! Je kunt op IEDERE standaard bestelling in 2023, in ieder geval tot het eind van dit jaar ook nog gewoon eens een mooie 5% korting scoren..

Service

Na uiteindelijk contact te hebben gehad met funcaps, hebben ze me uitstekend geholpen!

Eigenlijk altijd wel goed

Ja what u see is what u get. Kwaliteit lijkt altijd prima in orde en bestelling worden op tijd en compleet geleverd. Ik hoor wel eens van andere dat dit wel eens fout gaat maar dat is niet mijn ervaring

Snel, discreet en goed bereikbaar

Aardige mensen, snel en discreet. Altijd te bereiken (op werkdagen). Ik heb toevallig pas voor het eerst in 1,5 jaar een ‘probleem’ gehad met m’n bestelling. Dat werd direct opgepakt en opgelost. Super!

Verkoopt goed spul

Snelle levering en betrouwbaar.

Goed en snelle bezorging

Goede producten en netjes en discreet bezorgd sevice is ook super

Mooi assortiment, snelle verzending, prima aftercare

Geen slapeloze nachten ovder de bestellingen die ik heb gedaan bij funcaps.

Altijd snelle service en kwalitatieve goederen.

Good quality and good service. 5/5

Gewoon leveren wat je besteld het bestaat nog

Toppers

Snelle en nette verzending.

Snelle en nette verzending.

Goede producten

Uitstekende klantenservice

Goed product, slechte productie

De producten die ik heb geordered doen de taak maar wack ass kleine breuklijnen, krijg niks doormidden

Betrouwbaar

Betrouwbaar en altijd op tijd. Als er iets niet in orde is, wat natuurlijk kan gebeuren, dan wordt je gelijk op een serieuze en nette manier geholpen.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA