PERFECT!

Everything what this people sell is best quality!!!!

Goede testwaardes

Een paar waren bijna niet te merken helaas, maar de Rilmazafone was een erg goed resultaat voor het onderzoek. Zeker nog een paar keer testen om er zeker van te zijn met controle groep en al.

The best

Excellent products, for a resonsble price, fast shipping. In short go for it. A satisfied customer.

Funcaps is more then fun

Ik heb nog nooit slechte ervaringen met ze gehad. En was een bestelling later of kwam hij helemaal niet aan bij mijn huis adres dan meldde ik dat en kreeg ik mijn bestelling gewoon opnieuw gratis toegestuurd. Top service zou niet zonder ze kunnen

Hulde

Top kwaliteit

Betrouwbaar en snel geleverd!!

De post had 2 dagen vertraging.. Toen ik funcaps mailde toen stelden ze me gerust dat de post soms iets vertraging kon hebben.. Mijn 2e en 3e bestelling waren er binnen 2 dagen.. Ze zijn voor al je vragen goed bereikbaar, een mailtje krijg je ongeveer terug binnen 1 of 2 uur... Ik kan niet anders zeggen dat het top voor elkaar was.. Hier ga ik vaker wat bestellen..

altijd top en snel!

Wederom een vertrouwde goede ervaring en producten van kwaliteit en snel in huis. Aanrader!

Top service en kwaliteit producten!!

Top service en kwaliteit producten!!

Zeer positief

Goeie communicatie, top product! Snelle levering

Prima alles in orde

Alles in orde. Snelle verzending. Prijs/ Kwaliteit is top. Wat een uitkomst mocht je eens een festival of ander leuk feestje hebben!

Altijd fantastische en snelle service

Inmiddels meerdere keren besteld, en zonder uitzondering is de service altijd perfect in orde. De bestellingen worden snel verzonden, en de klantenservice is goed te bereiken en reageert snel. De producten zijn van topkwaliteit, uitermate geschikt voor onderzoek.

Kwaliteit tegen een goede prijs

Eenvoudig te bestellen, snel met antwoord en levering. Kortom top!

Prima service en goede communicatie.

Goede service.

Geen steer

alternatief Produkt is niet gelijk effect als geweest Produkt als uitverkocht is. Als.je het opm die rede terug wilt sturen gaat het niet. Ik moet 1 steer geven want 0 bestaat niet.

Ze werken super goed en geven precies het effect wat ik wilde

Het werkt altijd

Dingen werken als een trein! Ik slaap voortaan wel bye bye insomnia helll yeahhh

O-dsmt werkt goed, ervaar minder bijwerkingen als bij de tramadol vd huisarts!

Het is een goede website, service is goed ze zijn erg klant vriendelijk. En de producten worden best snel geleverd.

Altijd goed

Fijne site waar je makkelijk kan betalen met ideal

Altijd geweldige kwaliteit en klantenservice

Erg goed

Absolutely incredible

I highly recommend and suggest for others to try funcaps they are unsustainable accurate and on top with their services

Leveren niks wel betaald na dagen niet wat ze hebben beloofd

wachten

Mijn ervaring is zeer positief. Fantastisch.

Mijn bestelling is zeer correct en zorgvuldig uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden. Ook over de klantvriendelijkheid.

Great service, fast

Easy to order, professional service, delivered fast!

Funcaps blijft gewoon de beste ;)

Super snelle service goeie klantenservice goeie producten voor goeie prijzen voor mij nr1 kan helaas niet meer als 5 sterren geven maar zeker 5 sterren waard thanx funcaps

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA