Prima geleverd

Geen klachten… alles geleverd volgens afspraak…

Snel en discreet.

Levering is altijd snel en discreet. Goede producten. Bij de laatste bestelling was er 1 product niet leverbaar. Hier kreeg ik netjes een mailtje over en dit wordt de eerstvolgende werkdag alsnog geleverd. Super blij met de snelle bezorging en de klantenservice.

Pepermuntjes ontvangen

Ik heb 1P-lsd besteld en ik kreeg een handje pepermuntjes in mijn bestelling. Heel grappig van Hr van W

Geweldig!

Goeie service en geweldige producten! Bezorgen ook super snel en betrouwbaar

Mijn ervaring met FunCaps is erg goed

Hallo , ik bestel nu al een tijdje Flu-bromazepam en het werkt nog vrij redelijk al voel ik wat gewenning. Niet gek na die paar maanden. Ik ben altijd op zoek naar zware benzo's en volgens mij zei iemand van FunCaps dat de Bromazolam sterker was , ik ben geen scheikunde wonder maar het verschil tussen -lam en -pam snap ik wel geloof ik. Dus mijn volgende bestelling zal Bromazolam zijn , ik ben benieuwd. Ze zeggen tóch " verandering van spijs doet eten" ? We zullen het zien.. eerst nog wat rekeningen betalen haha

Super snelle levering

Top kwaliteit

Super service

Ik kan altijd in de chat terecht wanneer er een probleem is, er wordt snel gereageerd. Vriendelijk en behulpzaam en zoekend naar een antwoord dan wel oplossing.

Prima/ snelle levering

Goed verpakt !

Snelle levering, is zoveel beter dan een “nachtopteker” omdat het 100% puur is

Snelle levering (de dag na de bestelling zit het tussen 12:00-13:00 in de brievenbus). En ik dacht altijd dat toen me “”nachtspotheker” zei dat het puur was, dat product het sterkst mogelijke was. Maar nu ik een echt puur product van Funcaps geprobeerd heb dat uit een lab komt, is er een nieuwe wereld geopened voor me.

Funcaps betrouwbaar, op tijd en goed

Zou funcaps omschrijven als betrouwbaar, bezorgd volgens afspraak, heldere productomschrijving en goede producten.

Werkt goed

Het werkt super goed en blijf dus ook bij jullie bestellen !

Helemaal Top!

Goede ervaringen met deze onderzoeksstoffen leverancier. Ik raad deze leverancier iedere laborant of veldwerker met klem aan. Cause you can't spell "Algemeen Functioneel Onderzoeksprotocol" without Funcaps!

Altijd ruimte voor verbetering

Mooie producten voor ieder wat wils…

Snel en betrouwbaar. Goed spul.

Wat een TOPSPUL!

Wat een topspul is dit zeg! Ben gewoon in staat 4-6 uur geconcentreerd aan vrijwel 1 stuk door gefocust te blijven en door te gaan met typen! Zou het zeker aanraden aan mensen. Vrijwel geen bijwerkingen ook

Goede kwaliteit producten

Producten zijn goed en worden degelijk verpakt verzonden, bestelling plaatsen gaat makkelijk

Altijd goede service

Alles wat je besteld voor 16uur wordt zelfde dag nog verzonden. Funcaps is een geweldige goede en eerlijke shop

Groot assortiment, goed op de hoogte gehouden via de mail. Goed verpakt. Top !

Altijd correcte en snelle levering.

Betrouwbaar. Geven goede informatie, leveren snel en correct. Altijd korting op je volgende bestelling.

Top Service

Zoals het hoort

Duidelijke e-mails met wanneer het bezorgd word en hoe te betalen. Bezorgtijden zijn accuraat. Alleen geen 5 sterren omdat perfectie niet bestaat

In éen woord :uitmuntend

Uitmuntende service& zeer professioneel, Bedankt en keep up the good work!

Altijd tevreden, goede kwaliteit en service

Bestel hier regelmatig en de kwaliteit is goed maar ook consistent dus blijf zeker bestellen. Klantenservice is ook top, nooit problemen gehad met bestellingen of bezorging. Zeker een aanrader!

Altijd snel en discreet verzonden. Bij vragen zijn ze goed bereikbaar

Top producten en snelle service!!

Gebruik zo nu en dan een ex benzo en ja ze zijn allemaal top. Hoop dat we nog heel lang mogen genieten van Fun caps

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA