Full satisfaction

Fast shipping and very good quality research material. I recommend

Alles verliep vlekkeloos

De bestelling was goed te doen. De website ziet er netjes uit. Ruim assortiment. Veel producten verdwijnen binnenkort van de markt, maar de klant wordt daar wel goed op de hoogte van gebracht. Eenmaal besteld heeft het nog geen 48 uur geduurd eer ik het pakket kon afhalen bij een pakketpunt. De items waren geleverd die ik had besteld. Netjes verkapt. Goede kwaliteit. Niets op aan te merken. Mocht natuurlijk wel wat goedkoper. Maar, economie. Ben zeer tevreden

Rotzooi

Verkoopt u

Online bestellen en de volgende dag discreet geleverd. Altijd goede kwaliteit

Goede kwaliteit, levering kan beter

Het is jammer dat wanneer je betaald met ideal, je betaling 24 uur onderweg is! Dan betaal je 12 euro om iets dezelfde dag te hebben, en wordt het 2 dagen later geleverd. Enkel vervelend wanneer je 12 euro betaald

Betrouwbaar leveren snel gewoon top

Goed betrouwbaar en kwalitatief goed.

Foliakiraly

Sztàr

pittig man

producten niet geleverd, qualiteit matig en klantenservice reageert niet meer. erg jammer, voorheen alleen maar goede ervaringen gehad

Everything its perfect

Top-notch research materials

Makkelijk bestelling, goede discrete levering, goede kwaliteit. Prima helpdesk ook.

Helemaal uitstekend.

Zeer slechte klantenservice

Ik heb nu een schade van 200€ die ik heb betaald .maar na 7 weken naar klantenservice te proberen een correcte levering moeten doen en normaal en dag later al na sturen wees gewaarschuwd want er is een heel andere soort klantenservice.die gerust een leugen vertelt dat hij zijn cameras had nagekeken en zonder iemand die beelden bij politie zijn ingeleverd en dan ook aangifte moet doen als er duidelijk uit blijkt dat fraude pleegt .wat ik zeker weet onmogelijk is en 200€ van mij heeft gestolen en gewoon ziek is in zijn hoofd en klanten beschuldigd zonder bewijs en totaal niet meer zo als eerst was .zeer onbetrouwbare verkoper met de slechts mogelijke klanten service..ik koop daar nooit meer iets ik ga liever naar betrouwbare verkoper. Deze handeld niet naar eer en geweten pas op trap niet in die korting.want je wilt nog mischien goed inkopen doen en totaal geen research chems gaat ontvangen

Perfect man

Ik kan alles krijgen wat ik nodig heb

Goed product en snel bezorgt

Het is een prima product wat men altijd levert! En de prijs en erg sociaal.

Altijd optijd in huis

Beste

جودة ممتازة رائعة

Levering komt niet

Wacht al sinds 22mei op een levering en na een paar dagen geen contact meer te krijgen op whatsapp, 2e levering wordt niet eens verstruurd en 3e levering kleine hoeveelheid als test is afwachten

Echt Top dikke aanrader

Eigenlijk geen opmerkingen!! Ze helpen jouw met de vragen die je hebt over je als je ergens mee zit! Echt een hele goede samen werking met Funcaps gewoon doen! Groetjes yes you can do it!

Great product & customer service!

So friendly and helpful! Great product and great custom service!!!

Snel, helder en duidelijk

Snel geleverd en duidelijke communicatie.

Goede producten en snelle bezorging

Goede producten en snelle bezorging

Altijd top

Goede producten en snelle levering. Zeer tevreden met de service!

goed wel 1 dag later

ik hou van funcaps

Recommend!

10/10. Happy e ery time :)

Awesome

Never disappointed! The product is top quality with record delivery.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA