Geweldige serive

Wordt altijd goed geholpen.

hoge kwaliteit

goede prijzen, hoge kwaliteit. alleen de bezorgdienst laat vaak steken vallen. maar hier kan funcaps in principe weinig doen. verder top!!!

2 bestellingen geplaatst geen van beide ontvangen

1 met tracking 1 zonder tracking geen van beide ontvangen. Het pakketje met tracking was een dag na dat hij er hoorde te zijn “bezorgd” en die zonder tracking had besteld omdat ik het niet toe kon voegen aan de andere bestelling ookal was die nog niet verzonden. Ik hoop dat het nog komt alleen de bestelling is een week geleden gemaakt dus ik denk niet dat er veel meer van komt helaas 60 euro lichter maar wel een ervaring opgedaan.

Prima, maar kwam een dag later dan verwacht aan.

Bestselling was prima, maar kwam dag later dan verwacht aan.

Goede kwaliteit

Lag na een yurtje al in slaap na de tweedw

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Gelukkig zijn en kwaliteit time doorbrengen met vrienden

Het helpt ons om ons voor elkaar open te stellen. Elkaar beter te begrijpen en meer te voelen. Dit verbetert onze vriendschap.

Afspraak is afspraak

Als.leverancier kwalificeer ik Funcabs betrouwbaar.

Uitstekend..!!

Overzichtelijk, ruim assortiment en doorgaans de volgende dag al bezorgd.

Opis

Polecam funcaps szybko sprawnie i produkty pierwszej jakości

Ik heb mijn bestellng niet gekregen.

Kut!

Altijd snelle levering en goede producten

Snelle levering, goed spull

Als U aan deze producten geïnteresseerd bent, ben je hier aan het goede adres, snel in huis en goed spul. Ik heb voor den benzos gekozen . Prima

Came in late

Ordered same day delivery, had some card issues, so it arrived late, but the product was good.

Overzichtelijke site. Goede klantenservice. Snel bezorgd.

Helemaal goed. Enige wat minder goed is, is de iets summiere informatie op de site. Niet bij elk product staan details, zoals afmetingen of gewicht bijvoorbeeld.

Goed geholpen snelle levering

Werkt erg goed voor mij aanrader!!

Excellent

No complaints from them. I am just in need of some advise on which product works better.

Super tevreden bij elke bestelling

Deze website heeft een ruim aanbod, alles wat ik tot nu toe heb besteld was van zeer goede kwaliteit en daarnaast is de klantenservice ook zeer prettig en reageren ze snel. Zeker een aanrader!

Leuke actie & snel geleverd

Die 20% kortingactie was natuurlijk mooi meegenomen. Daar moeten we de winter wel mee doorkomen. Levering was weer supersnel geregeld en goed verpakt. Blij met m'n sticker en de kauwgom.

Snelle bezorging

Too

Veel aanbod, goede service

Nog nooit heb ik problemen gehad met de bestellingen van Funcaps. Ik heb een keer een verkeerde order gekregen, en via whatsapp werd het heel snel opgelost.

Lekkerste online snoepwinkel

Altijd snel en discreet geleverd.

Quick and Discreet

No complains at all, everything went so smoothly.

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA