Snel en discreet

Snel en discreet geleverd.

Snel bezorgt en altijd goed

Nog nooit tegengevallen

Pakketje is niet binnen gekomen

Heb al 1,5 week geleden besteld en heb nogsteeds niks binnen..

Vriendelijk. Helpen je wanneer dit nodig is. Goede producten.

Super snelle levering

Goede kwaliteit

Prima in orde. Correcte snelle levering

Volgens mij beste prijs, snelle en correctie discrete levering. Zeker aan te bevelen.

Goede spullen

Goede producten en snelle verzending.

Great

fast delivery

De producten waren goed verpakt en van zeer goede kwaliteit!

Ik ga hier vaker bestellen.

Your own world

Very good effect

Zeer goede kwaliteit spullen en rc’s

Bestelling komt bijna altijd na 2 dagen (met uitzondering van het weekend) Snel reagerende klantenservice en ook erg vriendelijk Ik kan funcaps iedereen aanbevelen!

Tipt de top

Super winkel. Goede service, beste producten, ruime keuze, discrete verzending. Prijzen zijn ook prima in orde. Professionele communicatie en afhandeling van zaken!

Soepel,discreet én professioneel

Mijn ervaringen zijn niet anders dan optimaal te noemen,professionaliteit is hier zeker 1 van de keus; keep up the good work! Grtzz,een trouwe cliënt!

Kwaliteit en snelle levering

Kwaliteit producten voor onderzoek en alles wordt netjes en snel geleverd.

Super leuk

Lekker!

naar tevredenheid

Er is een product in de aanbieding waarvoor geen beschrijving (samenstelling) of zelfs maar recensies bestaan. Onderzoek medicijnen echt, op eigen risico

zwaar kut geworden

ik zit nog opaterdag mijn pakket te w88 vanaf zaterdag

Goed product en altijd op tijd binnen

Ik gebruik het af en toe, als ik niet kan slapen. Gebruik het nu ruim een jaar en merk dat het behoorlijk verslavend is. Niet aan te raden om het overdag te gebruiken ; je reactie vermogen is , zonder dat je er erg in hebt, minder.

Vaste klant, en zal ik ook blijven door de top service

Mijn ervaring met Funcaps, is in een woord top! Je spaart punten bij elke bestelling die je bij je volgend ook weer kan inleveren voor korting. Wat eigenlijk bijna nooit hoeft want meestal word je via de mail goed op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen. Ik bestel al een paar jaar op deze site, mocht er iets wat later binnen komen, word je altijd geholpen via de klantenservice op whatsapp, die van maandag t/m vrijdag altijd reageren. Ik zou niet meer zonder kunnen!

Prima!!

Top!!

Altijd top!

Een prettig bedrijf met altijd goede kwaliteit.

Uitmuntend

Wat een service !!

Geweldige service uitstekende producten..

En snelle verzending!!

Zeer snelle levering

Contact goed, levering snel..

Snelle levering voor goed product

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA