Snel, correct, betrouwbaar, makkelijk contact

Ze doen wat ze zeggen, vragen/contact is makkelijk en je krijgt snel reactie. Betaling zou iets makkelijker kunnen; nu moet je bank en ordernr c/p naar je betaalapp

Altijd 100% zuiver en eerste goede kwaliteit spullen!

Wat ik ook besteld heb, ik heb er alleen maar goede en geweldige ervaringen mee gehad. Funcaps Nr: 1 van Nederland en ver daarbuiten.

Gewoon goed

Snelle levering en prima verpakt.

Prima service, goede moddelen

Ik slaap na een jaar weer, zonder bijwerkingen. En gaat de levering niet goed, dan wordt dit dezelfde dag nog hersteld.

Tooop

Snelle discrete verzending

Top! Bestel er al langere tijd naar volle tevredenheid

Very good stuff and very informative,seriously and more than…

Goeie snelle levering

Goede producten en snelle levering.

Top service en goede kwaliteit

Wat zouden we doen zonder Funcaps?

Ontspannen heerlijk

Mag geen alcohol meer drinken , maar dit geeft ook een fijn gevoel met een feestje

Heel gaaf

Alles is op een hoog niveau, ook qua kwaliteit en levering. Soms verdwijnen één of meerdere producten die je al leuk vond.

Altid perfect en alles op tijd

Ben zeer te vreden zou je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen

Goeie klantenservice :)

Goed na dat in geholpen werd

Een deel van mijn bestelling klopte niet maar na 1 mailtje was het meteen opgelost en kreeg ik het goede een dag later gewoon binnen

Algeheel goede service en producten.

Algeheel goede service en producten. Aftercare is ook in orde. Ze reageren snel en duidelijk. Dat Waardeer ik

Goede en duidelijke website en levering van producten verliep flawless

Dat dus

Klantvriendelijk, geen klachten. Producten zijn goed

Onderzoeks reccomondations

Funcaps heeft me goed geholpen met mijn onderzoek het onderzoek materiaal kwam iets te laat door PostNL wat het onderzoek vertraagde maar eenmaal ik het stofje heb ontvangen zijn mijn onderzoek subjecten perfect geworden zeker een aanrijden super fijne medewerkers met veel verstand van hun spullen!

Nog steeds niks ontvangen.

Heb op de 6e een bestelling gedaan zodat ik wat meer zou kunnen slapen, wat bekend is bij jullie. Nog steeds niks ontvangen.

Milde ervaring

Ik had een halve 3-FEA tablet van 150 mg verpulvert en in een capsule gedaan en na 30 a 35 minuten begon het te werken. Het voelde goed aan en na een plotselinge moeheid raakte ik goed gefocust en werd ik rustig en alert. Ik heb nog steeds het gevoel van relaxed heid

Snelle en correcte levering

Goed product en goed effect, zoals omschreven.

I like site , ia very good site ⭐⭐⭐⭐⭐

Altijd goede service en hoge kwaliteit producten.

Nooit een probleem met deze vendor gehad. Zal ook niet naar een andere switchen.

Snelle levering en prima prijskwaliteit verhouding

De bestelling was dezelfde dag nog op de post gegaan. Echter was PostNL onze brievenbuspakketje kwijt en heeft dit 10 dagen geduurd tot we het binnen kregen. Deze fout ligt bij PostNL en niet bij Funcaps

Fast delivery

High quality products and fast delivery

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA