Komt altijd binnen vaak al een dag erna als je voor 16.30 besteld

Betrouwbaar en goede producten

Beste benzos die ik heb geprobeerd

Altijd de volgende werkdag in huis en de kwaliteit van de producten zijn werkelijk loepzuiver. Als ik weer 'ns een creatieve avond wil, bestel ik de 'inspiratie' alhier!

Nieuwe 2mmc besteld en getest. Heel fijn. Erg genoten de hele avond

Still my go to website because of the quality and service

Lot of products, quality is good and the service is great. Good website with a lot of variousness in products.

Fijne webshop

Prettige en fijne webshop. Alles is duidelijk verder. Ga zo door.

Geweldige service voor onderzoekend Nederland

Door de snelle levering en de hoge kwaliteit van de onderzoeks materialen is Funcaps ver boven mijn verwachtingen uitgestegen en ik hoop dan ook dat we hier nog vele jaren gebruik van kunnen blijven maken.

Empresa sería y productos de calidad

He comprado como 10 veces, nunca a faltado por llegar un solo pedido, la calidad no es la mejor que he encontrado pero es calidad y la respuesta al cliente por cualquier duda es casi inmediata

Fijne winkel

Webshop is heel gebruiksvriendelijk, genoeg info over van alles en nog wat en altijd snelle levering + goede klantenservice.

Zeer pretig en betrouwbaar

Je krijgt wat je besteld smorgens bestelen morge in huis prijzen zijn ook aan genaam en je moet geen grote doosis aan koppen

Gaat altijd vlekkeloos!

Tot nu toe zijn al mijn bestellingen snel en goed verwerkt, ze zorgen dat het optijd verstuurd wordt en op de Site van Funcaps is en staat alles duidelijk aangegeven en ook de belangrijke informatie en wat je koopt wordt ook geleverd. Ikzelf ben Fan van Funcaps

Nette prijzen voor echte producten

De producten bevatten werkende stof (de benzodiazepines), de kosten zijn netjes en de verzending snel en niet duur.

Goede service en snelle levering

Duidelijke website, word snel gereageerd op eventuele vragen en en als je bestelling plaatst word het snel geleverd

Prima service en snelle levering. Super!

Heldere website, doen wat ze beloven op een professionele manier. Snelle levering en prima product. Ik ben tevreden :)

Hele dikke prima

Het benodigd wat kennis van de producten. Maar als je dat hebt loop je vrij gemakkelijk door de winkel heen. Prijzen zijn prima, het voelt alleen als een zwart gat als je de bestelling hebt geplaatst en de betaling hebt gedaan. De akkoord mail volgde in mijn geval wat later omdat ik in het weekend bestelde. Maar de producten zijn keurig verpakt en op tijd geleverd. De website al aan meerdere mensen aanbevolen.

Goed product en snelle levering

Bestelling binnen 2 werkdagen geleverd. Onderzoeksresultaten zijn heel positief.

Top producten, scherpe prijs

Groot assortiment scherpste prijzen ,snelle lrvering

Super snelle levering

Super snelle leverkng

Kiváló kiszolgálás, minőség.Szeleskörű tájékoztatás.

A legjobb csapat. Így tudom röviden jellemezni.

Uitstekent

Betrouwbaar komt altijd aan en spot goedkoop

Zeer goede service

De beste site om dingen te bestellen Top site!

Goeie service

Snel en goed geprijsd

Microdosering truffels besteld . Was het goedkoopst bij funcaps, Discreet en snel geleverd

Ik ervaar het als betrouwbaar, ideaal en chill

Het heeft mij gered

Mijn adhd kan niet gediagnostiseerd worden omdat mn ouders niet mee kunnen werken in het onderzoek. Vele vragen over hoe ik als kind was. Wat ik niet wist, erg frustrerend. Ik neem een halfje en kom hiermee een groot gedeelte de dag mee door. Ik weet het is niet voor consumptie. Maar dit toch gedaan. Ik kan weer een plan trekken, struktuur aanbrengen in de dingen die ik doe. Ik kom weer van de bank af en motivatie om dingen te doen die ik altijd al had willen doen. Ik ben minder vergeetachtig of chaotisch. Voor mij een wereld van verschil. Ook meerdere geluiden om me heen irriteren minder

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA