Moeilijk maar uiteindelijk resultaat.

Na bijna een week nog niets binnen. Er volgde een mail wisseling waarin funcaps aanbod, daar het mijn eerste keer was dat ik iets bestelde, het nog een keer te sturen. Ik ging akkoord maar dan onder track and trace. Dit keer ging het wel goed. Over het product ben ik zeer tevreden, niets mis mee maar die verzending moeten ze toch iets aan doen. Als je in je disclaimer al zegt, '' onze vervoerder laat wel eens een pakje verdwijnen '' ( en dat gebeurd meteen de eerste bestelling al ) waarom doe je dan zaken met die geen ? Blijft voor ons de vraag, klopt dat of zijn er medewerkers die op kosten van de klant zelf willen feesten ? Zou ik vaker bestellen ? Ja ik denk het wel maar altijd onder track and trace. Vertrouw ik dus Funcaps ? Nou, ik zou zeggen net zoals zij hun vervoerder vertrouwen. Maar zoals ik zei, het product dat ze leverden, daar is niets mis mee.

Suoer site

Echt goede kwaliteit, snelle levering, en ook de helpdesk is geweldig goed !! Zeer blij met de FUNCAPS site !

Prima producten

Goede producten alleen een week levertijd is wel echt te lang als dat er gezegd wordt..

Altijd goed

En snel bezorgd!

Gewoon super!! En kwaliteit is top

goede kwaliteit

goede kwaliteit goede verpakking en meestal snelle levering .

Fast and reliable

Can recommend this website, they delivered good product fast

Goede Ritalin

Bestel altijd bij jullie en deze is echt super

Top service!

Was wat sceptisch over de betrouwbaarheid in het kader van deze producten, maar wauw. Sta echt versteld. Ruim aanbod, goede prijzen, duidelijk en top service. Eenmaal betaald gelijk bevestiging en de volgende dag (had na 16.30 besteld) in huis. Ik ben fan!

Goede kwaliteit van het product, en bestel je met de “same day delivery” voor 10:15uur, dan heb je het ook echt dezelfde dag

Ik ben er super blij mee het helpt mij mentaal

Ik gebruik medicatie omdat ik het anders niet red in deze wereld dus ik ben er super blij mee thank you

Als je vragen hebt gelijk en keurig antwoord

Voldoet meer dan aan mijn verwachtingen

Het onderzoek product ontwikkeld voor mij nog meer inzichten. Aanrader om smorgens vroeg rond 8 uur te starten met kop koffie met minimaal het product . De ervaring komt geleidelijk binnen. De komende uren kun je het nog een paar keer herhalen. Voor mij is dit onderzoek naar tevredenheid verlopen . Het is echt een aanrader.

Redelijk

Nog niet ontvangen

Always satisfied

Returning customer here. I am always satisfied with their products, service (Whatsapp) and speed. The only thing I wish they had are portals, haha.

Klantenservice super

Ik had een keer spijt van een bestelling en mocht deze ongeopend zonder gezeur terug sturen voor volledige vergoeding. Bestellingen zijn ook altijd mooi op tijd. Top.

Bijna altijd de dag erna bezorgd, klanten service is gewoon top. En ook nooit wat te klagen over de

Bijna altijd wordt mijn bestelling de volgende dag geleverd, wat echt een pluspunt is voor de snelle service. De klantenservice is uitstekend; ze reageren snel en efficiënt op eventuele vragen of problemen. Bovendien heb ik nooit iets te klagen over de kwaliteit van de producten; ze voldoen altijd aan mijn verwachtingen en zijn van hoge kwaliteit. Kortom, de combinatie van snelle levering, geweldige klantenservice en betrouwbare producten maakt mijn ervaring hier altijd positief.

Heel snel en goeie prijzen en ruim aanbod

Gisteren besteld vandaag in huisn

All good

Thanks for the service

Geen problemen gehad naast een dag later dan aangegeven bezorgt

Heb geen problemen ervaren naast mijn pakket een dagje te laat krijgen. Heel blij mee

Goede service, en de kwaliteit is uitstekend.

Beste website voor je benodigdheden

Strakke website interface Snelle levering Producten die ook echt werken Goede afterservice met de sfeer

Snelle terugkopeling

C

Kreeg eerst niks, klantenservice gaf goedevservicer erop

Vrijdag besteld en niks binnen gekregen. Toen uiteindelijk dachten ze goed met me mee en boden ze juiste oplossingen

Altijd op tijd

17 Overcingellaan