Altijd snel en zonder problemen

De bestelling komt altijd snel en keurig verpakt aan. Het klopt ook altijd en kan ik zonder twijfel aan m'n research beginnen. Top

Betrouwbaar en snel

Uitgebreid assortiment, vriendelijke klantenservice, snelle levering en betrouwbaar - 10/10!

Goeie ervaring

Goede producten. Op werkdagen snelle reactie op vragen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Denken graag mee.

Correct

Betrouwbaar

Nooit problemen; prima kwaliteit.

Ik heb nu een paar keer wat besteld bij funcaps en altijd een prima ervaring gehad, betere kwaliteit dan bij Homechem. En nogsteeds een prijs die goed te doen is. Verder betrouwbaar en goede service.

Wel goed snelle bezorging

Producten zijn oke, alleen bij me 3e bestelling klopte het niet en had ik te weinig gehad hopelijk sturen ze het nog na.

Buiten de geweldige service, snelle verzending (bezorging hangt uiteraard af van al onze vrienden van PostNL) en loepzuivere producten waar precies inzit wat erin moet zitten. Deze producten zijn perfect voor research doeleinden omdat ze geen vervuiling bevatten! Tevens doen de producten ook allemaal waar ze bekend om staan (ik heb dit zelf getest alsmede bij de GGD voor een vergelijking).

top

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Goed spul en snel geleverd

Ik heb de flesjes alergria al vaak besteld. Het geeft me energie en euforie... mijn energie is ver te zoeken en als ik 1 dopje pak voel ik me happy en krijg ik meer dingen gedaan

snelle levering netjes verpakt

Zeer correct en behulpzaam

De mensen van funcaps zijn altijd zeer correct en behulpzaam, mocht een order wat later bezorgd worden en je meld dit dan gaan ze er direct achter heen. Vragen over producten krijg je goede uitleg over.

mooie overzichtelijke webwinkel.

met rond de 40 orders de afgelopen jaren, kan ik mijzelf wel een tevreden vaste klant noemen, en dat zal tot het eind ook zo blijven, want de producten en service zijn gewoon goed.

Snelle levering en zuivere producten

Goed spul en snelle levering

Alleen maar goede ervaring. Goede kwaliteit en snelle levering.

Best product

Lekker!!

Well done

Great experience, thoughtful workers. Still missing 2F-Ketamine

2e werkdag na bestellen geleverd!

Funcaps is een excellente intermediair die kan bemiddelen tussen farmaceuten en onderzoekers. Ik ben oprecht blij dat dit initiatief bestaat, zo kan de wetenschap weer wat aan populariteit winnen. Deze nEP kristallen bleken bijzonder goed geschikt voor mijn type onderzoek. Ik zou wel willen waarschuwen voor het negatieve effect van het 'stapelen' van de doseringen. Het verzamelde residu had een dermate zwaar effect op de longen van enkele van de deelnemers aan de onderzoeksgroep dat zij moesten stoppen met het onderzoek. Het gaat gelukkig goed met ze, en meer dan alleen een behoorlijke schrik hebben ze niet gekregen. Dus; houdt het toedieningsgereedschap schoon, ledig het na iedere toediening, en gebruik elke keer vers aggregaat bij de toediening. Indrukwekkende atof

Altijd makkelijk te bestellen en tijdige levering zoals vermeld.

Super service and best quality products

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik bestel regelmatig bij deze site. Ze zijn betrouwbaar, goed bereikbaar en leveren goede kwaliteit. Daarnaast is de bezorging vrijwel altijd snel.

Als er iets mis gaat proberen ze je te helpen.

Geweldige service

De goedkoopste. Pakketjes meestal op tijd binnen. Altijd snelle reactie van de klantenservice.

Goed service en ruim assortiment

Heel ruim assortiment aan producten en altijd goede, vlotte service. Nooit klachten of problemen gehad. Kwaliteit van producten is consistent wat een enorme pluspunt is. Ben nu al een tijdje trouwe klant en zal absoluut blijven terugkomen!

17 Overcingellaan

Assen 9401 LA